ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της απόπειρας αρπαγής ανήλικου στη Γλυφάδα, καθώς σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας δεν σημειώθηκε κανένα τέτοιο περιστατικό.
Μάλιστα, το συμπέρασμα αυτό επιβεβαίωσε τελικά και το ίδιο το παιδί, το οποίο παραδέχτηκε ότι όσα είπε ήταν ψέματα, σύμφωνα με τον επίτιμο πρόεδρο Αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.
«Οι έρευνες σταμάτησαν και χθες το παιδί είπε πως το είχε φτιάξει όλο αυτό προφανώς για να προκαλέσει την προσοχή των γονιών. Η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, πήρε στοιχεία από κάμερες, όλα. Αλλά δεν ισχύει» τόνισε μιλώντας στο Mega ο κ. Καλλιακμάνης.
Διαβάστε επίσης
Σουδάν: Τουλάχιστον 67 νεκροί από τον βομβαρδισμό νοσοκομείου
ΥΠΑΜ Ισραήλ: «Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να αφεθεί ελεύθερος και ο τελευταίος όμηρος από τη Χαμάς»
Επικυρώθηκε και ο διορισμός της υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Κρίστι Νόεμ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ στέλνει και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή
- Χωρίς θέρμανση το 30% των σχολείων στο Κίεβο μετά από ρωσικά πλήγματα εναντίον του ενεργειακού δικτύου
- ΗΠΑ: Οι συμφωνίες απέλασης μεταναστών σε τρίτες χώρες κοστίζουν πολλά εκατομμύρια στους φορολογούμενους, λένε οι Δημοκρατικοί
- Ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο της ΠΕΜ στο Σύνταγμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.