• Κοινωνία

    Αλί Σαμπανσί: Σε σοβαρή κατάσταση ο τούρκος μεγιστάνας μετά από ατύχημα με ταχύπλοο στη Λέρο

    • NewsRoom
    Ο Αλί Σαμπανσί με τη σύζυγό του

    Ο Αλί Σαμπανσί με τη σύζυγό του


    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο επιφανής Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε ατύχημα που είχε με ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λειψών και Λέρου.

    Στο σκάφος επέβαιναν μαζί του η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, που επίσης έχει τραυματιστεί σοβαρά, καθώς και τα δύο παιδιά τους, τα οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τουρκικών μέσων, φέρεται να πρόλαβαν να πηδήξουν στη θάλασσα πριν από την πρόσκρουση του ταχύπλοου σε βράχια.

    «Ο πρόεδρος της Esas Holding Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί είχαν ένα θαλάσσιο ατύχημα στις 24 Αυγούστου 2023 κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η θεραπεία τους συνεχίζεται και η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία.

    Βαριά τραυματισμένος, ο Σαμπανσί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Λέρου, όπου υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική. Καλύτερη φέρεται να είναι η κατάσταση της υγείας της συζύγου του.

    Διαβάστε επίσης:

    F1 Ολλανδία: Όλα στο πορτοκαλί!

    Παύλος Μαρινάκης: Η Ελλάδα διανύει την πιο δύσκολη από άποψη κλιματολογικών συνθηκών χρονιά

    Peter Marino: Πώς ο εκκεντρικός αρχιτέκτονας μετέτρεψε σε γκαλερί το κατάστημα του Tiffany στη Νέα Υόρκη



    ΣΧΟΛΙΑ