• Κοινωνία

    Άγριο έγκλημα στον Βόλο: Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές και μαχαιριές – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά βλέπει η αστυνομία

    • NewsRoom
    Bρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο έξω από το νεκροταφείο Θέρμης

    Ελληνική Αστυνομία


    Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 47χρονο άνδρα σημειώθηκε το Σάββατο στον Βόλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος Α.Π. επισκέφθηκε με φίλο του οικία, στην οδό Ιωλκού, στην οποία βρίσκονταν άλλα δύο άτομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των τεσσάρων ατόμων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου με σφυριές και μαχαιριές.

    Οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι στον καυγά φέρεται να κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησαν να καθαρίσουν το σπίτι και την αυλή του από τα αίματα.

    Ο άνδρας έφερε  τραύματα στο στήθος και το κεφάλι από χτυπήματα. Όταν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ  διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός από χτυπήματα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

    Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει στις προσαγωγές των τριών εμπλεκόμενων ενώ οι δύο φέρεται να έχουν μετατραπεί  σε συλλήψεις. Παράλληλα πραγματοποιεί ανακρίσεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η υπόθεση συνδέεται με ξακαθάρισμα λογαριασμών και συνδέεται με ναρκωτικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Κρήτη: Μάχη για τη ζωή της δίνει στην εντατική ανεμβολίαστη γιατρός
    Πυροσβεστική: 34 νέες δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
    Φωτιά στη Ζάκυνθο: Μάχες στις αυλές των σπιτιών στο χωριό Αργάσι



    ΣΧΟΛΙΑ