ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη για τη ζωή της δίνει, σύμφωνα με τοπικά μέσα, μια ανεμβολίαστη γιατρός στην Κρήτη, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου.
Η 60χρονη μικροβιολόγος από χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, εισήλθε στο νοσοκομείο έχοντας βρεθεί θετική στη Covid στις αρχές Αυγούστου. Εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη coivid ΜΕΘ, καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γιατρός δεν είχε εμβολιαστεί ενώ πάσχει από υποκείμενα νοσήματα. Μάλιστα τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η σταδιακή αφύπνισή της.
Στην ίδια ΜΕΘ νοσηλεύεται και ένας 45χονοες γιατρός από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος επίσης δεν είχε εμβολιαστεί.
Διαβάστε επίσης
Μόσιαλος: Αποτελεσματικά τα εμβόλια και κατά της μετάλλαξης Δέλτα σύμφωνα με το Ινστιτούτο Statens Serum
3.191 νέα κρούσματα και 23 νέοι θάνατοι – Ξεπέρασαν τους 300 οι διασωληνωμένοι – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή
Μελέτη ΕΚΠΑ: Καθυστερεί η εμφάνιση των συμπτωμάτων μετά τη μόλυνση τη μετάλλαξη Δέλτα, ενώ είναι ικανή η μετάδοση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνολικά 46 τα κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά
- Εσμαΐλ Μπαγαΐ (Ιρανικό ΥΠΕΞ): «Η κατάσταση στον Λίβανο θα είναι το «βασικό» θέμα των συνομιλιών σήμερα στην Ελβετία»
- Ραφήνα: Προσωρινή απαγόρευση απόπλου του Hyperspeed Jet 4 μετά από πρόσκρουση κατά την πρόσδεση
- Πόλεμος στην οικογένεια Καρνέση: Μπορεί ένας εφοπλιστής να μην ξέρει αν είναι μέτοχος; Το θολό νομικό πλαίσιο της Λιβερίας και η κατάρρευση των σχέσεων εμπιστοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.