• Κοινωνία

  Άγιοι Ανάργυροι: «Τη θεωρούσε κτήμα του – Της είχε πάρει τους κωδικούς στα social media», αποκάλυψε φίλη της Κυριακής

  • NewsRoom


  «Έκανε κουμάντο στην Κυριακή. Τη θεωρούσε κτήμα του. Η Κική δεν έκανε τίποτα αν δεν τον κοιτούσε πρώτα για να πάρει την έγκρισή του». Σε αποκαλύψεις που προκαλούν ανατριχίλα για την προβληματική σχέση της άτυχης Κυριακής με τον πρώην σύντροφό της προχωρά φίλη της. 

  Μιλώντας στο Star, η φίλη και συνάδελφος της 28χρονης, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ανέφερε πως ο δράστης και πρώην σύντροφός της ήταν ένας «πολύ αυταρχικός άνθρωπος, που έλεγχε τη ζωή της». Η Κυριακή μαζί με τον πρώην σύντροφό της εργάζονταν μαζί σε συνεργείο καθαρισμού, αυτός ως οδηγός κι εκείνη ως προσωπικό καθαριότητας.

  «Μια φορά είχε κάνει ολόκληρο χαμό, γιατί αλλάξαμε την Κική και την αναθέσαμε σε άλλον οδηγό. Όταν είχε κάνει κάποιο χειρουργείο, δεν την άφηνε να έρθει μόνη της στη δουλειά και καθόταν μαζί του στο σπίτι. Είχε πει μάλιστα στην αδελφή της να την καλύψει, για να μη χάσει τη δουλειά της. Όποτε δεν ερχόταν εκείνος στη δουλειά, δεν ερχόταν και η Κική», δήλωσε η φίλη της Κυριακής.

  Αποκάλυψε, μάλιστα, πως μια μέρα η Κυριακή είχε ενημερώσει πως λόγω μιας έκτακτης επέμβασης δεν θα πήγαινε στη δουλειά και έτσι το συνδύασε με την είδηση ότι είχε χάσει το παιδί από ξυλοδαρμό. «Υποθέτω, με αυτά που έμαθα τώρα, ήταν τότε που την είχε χτυπήσει κι έχασε το μωρό της», είπε η κοπέλα.

  Αν και επισήμανε πως στη δουλειά δεν την είδαν ποτέ με σημάδια στο σώμα της, ήξερε ότι συνεχώς χώριζαν και τα έβρισκαν και πάλι. Δεν έλεγε πουθενά, όμως, τι περνούσε στα χέρια του.

  «Μια φορά τη ρώτησα κάτι και πετάχτηκε εκείνος και μου είπε ”σε μένα θα μιλάς, δεν θα μιλάς στην Κική” και του είπα ”εγώ θέλω να μιλήσω σε εκείνη”. Δεν μιλούσε για τίποτα η Κική, ήταν πολύ κλειστή, αλλά ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί», τόνισε. «Της είχε πάρει τους κωδικούς και ανέβαζε φωτογραφίες τους στα social» σημείωσε επίσης, κάτι που είχε πει και στους αστυνομικούς ο πατέρας της 28χρονης, δείγμα πως ο 39χρονος ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω της.

  Διαβάστε επίσης

  Ζάκυνθος: Ένοχη η μητέρα που κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της

  Αττική Οδός: Ποια τμήματα θα κλείσουν από Δευτέρα βράδυ έως Τρίτη πρωί

  Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας – Τραυματίστηκαν οι οδηγοί  ΣΧΟΛΙΑ