ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν περίπου 1.000 άτομα χθες το βράδυ, που πήγαν σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας για να ακούσουν την Πάολα, όμως η βραδιά τους είχε απορσδόκητη τροπή.
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που κράτησε περίπου τρεις ώρες και προκάλεσε τεράστια προβλήματα φούσκωσε χείμαρρος που βρίσκεται κοντά στο νεχτερινό κέντρο, με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν μέσα στο κέντρο να μην μπορούν να φύγουν.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, και σε συνεργασία με την «Ολυμπία Οδό» έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.
Ο χείμαρρος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια. Οι Αρχές επιστράτευσαν και λεωφορεία για να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους θαμώνες, αλλά κάποιοι από αυτούς έμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες στα αυτοκίνητά τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Καθαρά κέρδη $18,2 εκατ. – Τι δήλωσε ο Γεράσιμος Καλογηράτος
- Δικηγορικοί Σύλλογοι: Να ανακληθεί η επιστροφή των 600 ευρώ από νέους δικηγόρους
- Η FERRAGAMO ανοίγει την ανανεωμένη μπουτίκ της στην Αθήνα
- Λιανεμπόριο: Οριακή πτώση 0,1% στην Ευρωζώνη τον Μάρτιο – Άνοδος 0,3% στην ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.