ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα περίπτωση γυναικοκτονίας απασχολεί την ΕΛΑΣ από σήμερα, από τη στιγμή που άνδρας αλβανικής καταγωγής τηλεφώνησε στην αρχές, λέγοντας πως σκότωσε ο ίδιος την σύζυγό του με ένα σφυρί.
Ειδικότερα, ο 39χρονος άνδρας τηλεφώνησε σήμερα Πέμπτη 5/12 γύρω στις 6 το απόγευμα, στην ελληνική αστυνομία, ομολογώντας σύμφωνα με πληροφορίες, το φρικτό έγκλημα και πως η άτυχη γυναίκα βρισκόταν δολοφονημένη στο πατάρι του σπιτιού τους, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο σπίτι μετά από λίγο, διαπιστώνοντας έντονη δυσοσμία, ενώ στο πατάρι βρέθηκαν μαύρες σακούλες για τις οποίες δόθηκε εντολή να μην τις πειράξει κανείς μέχρι να φτάσει ειδικό κλιμάκιο για την εξέταση του χώρου.
Διαβάστε επίσης
Αστυνομικός της Βουλής: Η κατάθεση της συζύγου του
Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που συμμετείχε σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χανιά: Σύμβαση 1,1 εκατ. ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κρήτης για την ανάπλαση και βελτίωση δημοτικών οδών οικισμού
- Νίκος Ανδρουλάκης: «Η αλαζονεία και η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης της ΝΔ είναι εξοργιστική»
- Ρωσία-Ινδία: Θέλουν να αυξήσουν το μεταξύ τους εμπόριο στα $ 100 δισ.
- Πράσινο φως από Χαφτάρ για τουρκικές έρευνες μεταξύ Λιβύης και Κρήτης
