• Δημοφιλή στο Internet

    Survivor 2: Έτσι θα είναι ο τελικός-Όλα όσα θα γίνουν

    survivor-ασυλία-αποχώρηση


    Ελάχιστες μέρες απομένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor 2 και τα πράγματα έχουν γίνει σχεδόν ξεκάθαρα για το ποιοι παίκτες θα είναι στην τελική τετράδα. Έχουμε να περιμένουμε μια ακόμα αποχώρηση και μετά πάμε στον ημιτελικό και στον τελικό που θα είναι live από την Αθήνα.

    Και ο φετινός τελικός του Survivor θα γίνει στο Άλσος Βεΐκου και το έπαθλο θα είναι όπως και πέρυσι, 100.000 ευρώ. Ημιτελικός και τελικός θα έχουν κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, ο φετινός τελικός δεν θα έχει πολλές διαφορές με τον περσινό, καθώς συνταγή που έχει πετύχει στο παρελθόν δεν την αλλάζεις.

    Στον ημιτελικό θα δούμε μέσα από βίντεο όσα συνέβησαν στις καλύβες, στα αγωνίσματα, στα έπαθλα, αλλά και περιστατικά από τον Άγιο Δομίνικο που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως καβγάδες, συγκινητικές στιγμές χαράς και γέλιου, αλλά και σκηνικά πείνας και εξάντλησης. Το αγωνιστικό κομμάτι θα ολοκληρωθεί -ως γνωστόν- στον Άγιο Δομίνικο και οι τρεις καλύτεροι παίκτες θα κάτσουν απέναντι από τον Σάκη Τανιμανίδη περιμένοντας να ακούσουν τη βαθμολογία και το αποτέλεσμα του κοινού.



    ΣΧΟΛΙΑ