• Δημοφιλή στο Internet

    Σοκ από νέο δημοσίευμα για τη δολοφονία της παιδοψυχολόγου – Ήξερε ο Σώρρας ή όχι;

    Σώρρας


    Ένα σκοτεινό θρίλερ με επίκεντρο τη δολοφονία της παιδοψυχολόγου Θώμης Κουμπούρα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αρτέμης Σώρρας, ιδρυτής της πολιτικής οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» – μέλη της οποίας ήταν τόσο η άτυχη γυναίκα όσο και ο φερόμενος ως δολοφόνος της – εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες.

    Ο Αρτέμης Σώρρας, ο περιβόητος «ομογενής από την Πάτρα» με τα «τρισεκατομμύρια δολάρια που θα σώσουν την Ελλάδα», έσπευσε από τις πρώτες ώρες της υπόθεσης να αποστασιοποιηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η πολιτική του οργάνωση  από τα γεγονότα. Όμως ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Λευτέρη Ρήνου που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα mignatiou.com, φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση, εμπλέκοντας τον ίδιο τον Σώρρα και την ομάδα του στην δολοφονία.

    «Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα.

    Το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης είναι η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή, νέα επιστήμονας που δυστυχώς έμπλεξε στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης και το πλήρωσε με τη ζωή της.», αναφέρει ο Ρήνος.

    «Η Θώμη Κουμπούρα φέρεται να χρηματοδοτούσε την επέκταση της οργάνωσης Σώρρα στη Θεσσαλία, πέφτοντας στην ίδια παγίδα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας που δίνουν χρήματα για τους ιδιοτελείς σκοπούς της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης.», συνεχίζει το ρεπορτάζ.

    «Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Παιδοψυχιάτρου, είναι από τα πρωτοπαλλίκαρα του Αρτέμη Σώρρα, μαζί με την Βίκυ Χαραλάμπους, τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη, σε αντίθεση με όσα διαδίδει πλέον με δόλο η εγκληματική οργάνωση για να περιορίσει τις ευθύνες της. Είναι ελάχιστες οι πόλεις και τα χωριά, τα οποία δεν επισκέφθηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας τα τελευταία χρόνια, μόνος ή μαζί με τους προαναφερόμενους, για να μαζέψει και άλλα θύματα για την απάτη Σώρρα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον πιο ένθερμο «στρατιώτη – πολεμιστή», που ορκίστηκε στον περιβόητο όρκο της εγκληματικής οργάνωσης και να γίνει χώμα αν παραβεί τις εντολές του φυσικού αρχηγού της.», αναφέρει ο Ρήνος.
    Η δολοφονία της Θώμης Κουμπουρά

    Η δολοφονία της Θώμης Κουμπουρά έγινε το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016, στο σπίτι της, επί της οδού Φοίνικα στα Γαλανέικα Λαμίας. Το πτώμα της εντοπίστηκε από τον  αδελφό της, στις 11 το πρωί της επόμενης ημέρας, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε δεχθεί τουλάχιστον 15 μαχαιριές.

    Η 45χρονη παιδοψυχολόγος ήταν πεσμένη στο κρεβάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι.

    Τα στοιχεία των αστυνομικών έδειχναν πως ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος. Αμέσως οι υποψίες έπεσαν πάνω στον σύντροφό της.

    Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο συλληφθείς, όταν βγήκε για λίγο έξω και επέστρεφε, κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια ξύπνησε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς να γνωρίζει τι έγινε. Στη συνέχεια ακολούθησε μια περίεργη διαδρομή, και έφτασε μέχρι ένα κοντινό μοναστήρι από το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον έδιωξαν οι μοναχοί τελικά όταν ξύπνησε μετά από ώρες.

    Η σχέση του φερόμενου ως δολοφόνου με την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα

    Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, πρωτεργάτης και ισχυρό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα είχε τη φήμη του σκληρού και έκανε τη «βρώμικη δουλειά» της οργάνωσης με ύβρεις και απειλές.

    Ωστόσο μετά την δολοφονία ο Αρτέμης Σώρρας κατηγορεί τον Μπαλαντίνα για την πώληση «μαντζουνιών» έναντι χιλιάδων ευρώ, για τσακωμούς, ίντριγκες και κουτσομπολιά με τα οποία καταπάτησε τον όρκο του, αλλά και για το ότι δεν προσέφερε ανιδιοτελώς στον «αγώνα», όπως αναφέρει ο Ρήνος.

    Λίγο πριν συλληφθεί ο Χρήστος Μπαλαντίνας κατηγορούσε τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, έναν από τους πιο στενούς αρχικούς συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ότι αυτός τον κυνηγούσε τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα διακήρυττε την πίστη του προς τον αρχηγό της Αρτέμη Σώρρα.

    «Για πρώτη φορά στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.48μμ (ώρα Facebook), ο Ιωάννης Καλογερόπουλος γράφει στο Facebook κατά του Χρήστου Μπαλαντίνα, τον οποίο κατηγορεί για εμπορία «ματζουνιών», κάτι που το γνώριζε για μήνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και ο ίδιος αποδέκτης των σκευασμάτων του Μπαλαντίνα. Κάτι συνέβη που ανάγκασε τον Καλογερόπουλο το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου να ψάχνει αφορμές για να διαχωρίσει τη θέση της οργάνωσης από τον Μπαλαντίνα», αναφέρει ο Ρήνος.

    Ακολουθούν ένα πλήθος από μηνύματα του φερόμενου ως δολοφόνου, στο Facebook, μέσω των οποίον επιτίθεται εναντίον των πρώην συντρόφων του. «Κατηγορεί τον Γιάννη Καλογερόπουλο ότι αυτός και η Βίκυ Χαραλάμπους βρίσκονται πίσω από προσπάθεια καθαίρεσης του από τη θέση του προέδρου της Ε.ΣΥ. («Ελλήνων Συνέλευσις») της περιοχής του.», αναφέρει ο Ρήνος.

    Μάλιστα, ο Μπαλαντίνας, σε ένα από τα μηνύματά του, αναφέρει και τον ίδιο τον Ρήνο, ο οποίος είχε δεχθεί στο παρελθόν την επίθεση του Αρτέμη Σώρρα και των οπαδών του καθώς είχε φέρει στη δημοσιότητα έγγραφα που στρέφονταν κατά των ισχυρισμών του για την «αμύθητη περιουσία» του.

    Το ανορθόγραφο, αλλά αποκαλυπτικό μήνυμα του φερόμενου δολοφόνου είχε ως εξής:

    «εκεί το πας πουλημένο τομάρι αρχιπρακτορα εσύ με την Χαραλάμπους μου στισατε το παιχνίδι με τον Ρήνο για να φάω την μήνυση δήθεν ότι ήσουν στον δρόμο κ δεν είχες ίντερνετ Κ ότι ένας ρηνος που εγώ ποτέ δεν τον συνάντησα έκανε σεξουαλική παρενόχληση την Χαραλάμπους κ με έβαλες να τον βρίζω στο ίντερνετ κ μου ελεγες κ τι να γράψω έννοια σου βρωμιάρη κ έχω μάρτυρες που σε άκουγαν τότε τι μου ελεγες και μετά η άλλη η πρακτορισα δεν ήξερε τίποτα ε κ λάθος έγινε τελικά δεν την ενόχλησε ο ρηνος αλλά εγώ την έφαγα την μήνυση ΈΤΣΙ ΤΏΡΑ να δούνε όλοι ότι είστε μια συμμορία εβραιοπαιδα».

    Το τελευταίο μήνυμα Μπαλαντίνα ανέβηκε στις 9.37 το πρωί και ήταν μια παράγραφος στην οποία ανέφερε: «Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ».

    «Το ιδιαίτερα περίεργο», αναφέρει ο Ρήνος, «είναι πως το μεσημέρι της 30ης Δεκεμβρίου, ως απάντηση στα γραφόμενα του Χρήστου Μπαλαντίνα κυκλοφόρησε απάντηση που φέρεται ότι έγραψε ο Αρτέμης Σώρρας, σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε σχέση με την Κουμπούρα, βρισκόταν μαζί της την ώρα του φόνου, η αστυνομία τοποθετεί το θάνατό της στις πρώτες πρωινές ώρες («1.30 έως 2.23 το πρωί»), ενώ ο Χρήστος Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της Ιατρού για να καλέσει 3 ή περισσότερους φίλους του, μετά την ώρα του φόνου.

    Το ερώτημα είναι σαφέστατο: Πως γνώριζε ο Σώρρας ότι ο Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της δολοφονημένης Θώμης μετά το θάνατό της και όχι λίγο πριν;;; Πως γνώριζε ότι όταν κάλεσε τους φίλους του, η Θώμη Κουμπούρα ήταν νεκρή και δεν κοιμόταν, αφού υποστηρίζει πως γνώριζε ότι οι δυό τους είχαν ερωτική σχέση; Μήπως είπε σε κάποιους ότι τη δολοφόνησε και το γνώριζαν;;;

    Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μέχρι σήμερα ανακοινώσεις της αστυνομίας δεν αναφέρουν καν την ώρα θανάτου της άτυχης Ιατρού. Ο μόνος που έχει αναφερθεί στην ώρα θανάτου και την τοποθετεί ανάμεσα στις 1.30 και 2.23 είναι ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, επικαλούμενος αστυνομικούς, όπως και τηλεφωνήματα του Μπαλαντίνα σε «συνέλληνες φίλους του».

    Ο Αρτέμης Σώρρας κατηγόρησε και την αδικοχαμένη Ιατρό ότι συμμετείχε σε μασονική στοά των Τρικάλων και έκανε εμπόριο, παράνομων παραϊατρικών σκευασμάτων, μαζί με τον φίλο της Χρήστο Μπαλαντίνα.

    «Ο αρχηγός μπορεί και να χύσει και κανένα κροκοδείλιο δάκρυ για το θύμα, μπορεί όμως να συνεχίσει και να το βρίζει, όπως υβρίζει τη μνήμη της Θώμης Κουμπούρα όταν μιλάει για παρεμπόριο επικίνδυνων παραϊατρικών σκευασμάτων.» αναφέρει ο Ρήνος και καταλήγει

    «Το δεδομένο είναι ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της άμοιρης ιατρού είναι από τα πιο σκληρά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό σίγουρα το έχουν καταλάβει οι αστυνομικοί από τον τρόπο αντίδρασή του και τα όσα «τρελά» αναμασάει. Αν τελικά είναι αυτός ο δολοφόνος, κάτι μου λέει ότι θα περιμένει για πολλά χρόνια το Σώρρα να τον βγάλει από τη φυλακή. Γιατί αν χάσει κάθε ελπίδα και ανοίξει το στόμα του, θα του κάνουν παρέα και άλλοι…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Δείτε τι θα συμβεί στη Βρετανία εάν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντινούπολη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον μακελάρη του Reina (video)



    ΣΧΟΛΙΑ