array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 212.33 εκατ.

Στις 16 Απριλίου η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων φορολογικών δηλώσεων

Media

Παπακαλιάτης για Maestro: Όταν έχεις τόσο καλούς ηθοποιούς, το σκέφτεσαι σοβαρά αν θα γράψεις και 4η σεζόν

Το ταλαντούχο cast της δημοφιλούς σειράς Maestro
Comments

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του «Maestro» αποκλειστικά στο MEGA, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το καστ της δημοφιλούς σειράς έδωσαν «το παρών» στην αβάν πρεμιέρ του πρώτου επεισοδίου.

Δημοσιογράφοι, συντελεστές της μεγάλης παραγωγής και στελέχη του σταθμού βρέθηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου.

1

Ο Chief Content Officer του MEGA Κωνσταντίνος Σούσουλας καλωσόρισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους ηθοποιούς της σειράς και μίλησε για την ξεχωριστή πορεία του «Maestro», της πρώτης ελληνικής παραγωγής που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix.

«Ήρθαμε εδώ στην Εθνική Πινακοθήκη για να παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο της τρίτης και τελευταίας – τελευταίας; – σεζόν του “Maestro”. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χριστόφορο και όλους τους ηθοποιούς του “Maestro” για αυτό το υπέροχο ταξίδι, τη Foss Productions, το ΕΚΟΜΕ και το Netflix», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σούσουλας.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε για την ολοκλήρωση αυτής της δημιουργικής διαδρομής που ξεκίνησε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια: «Ήθελα να φτιάξω μια ταινία αποτελούμενη από πολλές μικρούς μήκους.

Κι ακριβώς επειδή στο “Maestro” είχα την τύχη να συνεργαστώ με τόσο καλούς ηθοποιούς που ο καθένας έχει δώσει στον χαρακτήρα μια άλλη διάσταση, αυτό είναι “βούτυρο στο ψωμί” για έναν δημιουργό ώστε να μπορέσει να γράψει μια ιστορία από τόσες διαφορετικές οπτικές».

Ορέστης Χαλκιάς, Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Ορέστης Χαλκιάς, Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Αντίνοος Αλμπάνης και Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Αντίνοος Αλμπάνης και Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

Στην ερώτηση αν η τρίτη σεζόν θα είναι και η τελευταία, ο δημιουργός αρκέστηκε να δηλώσει:

«Νομίζω ότι αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ. Η αλήθεια είναι ότι οι χαρακτήρες έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον και μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σαν όχημα προκειμένου να πεις πάρα πολλά πράγματα.

Δε συμβαίνει πολύ συχνά στην τηλεόραση να έχεις μια ιστορία όπου όλοι είναι πρωταγωνιστές και ο καθένας έχει πολλές διαφορετικές οπτικές.

Υπήρξα πολύ τυχερός σαν δημιουργός σε σχέση με αυτό και επομένως, όταν έχεις τόσο καλούς ηθοποιούς, το σκέφτεσαι σοβαρά αν θα γράψεις και τέταρτη σεζόν».

Στεφανία Γουλιώτη και Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Στεφανία Γουλιώτη και Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μαρία Καβογιάννη
Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μαρία Καβογιάννη
Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Εκπρόσωποι των media είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο από τα τέσσερα επεισόδια της τρίτης σεζόν του «Maestro» και να υποβάλουν ερωτήματα στον δημιουργό και το καστ.

Το Q&A με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στον συντονισμό και όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου αναμεταδόθηκε μάλιστα ζωντανά μέσω TikTok Live από τον επίσημο λογαριασμό του MEGA, @megatvcom.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Κωνσταντίνος Μπερικόπουλος, Τόνια Μαράκη, δέχτηκαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, μοιράστηκαν στιγμές από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς και εξέφρασαν τα συναισθήματά τους για έναν μεγάλο κύκλο που οδεύει προς την ολοκλήρωσή του αυτόν τον Δεκέμβριο στο MEGA.

Το ταλαντούχο cast της δημοφιλούς σειράς Maestro
Το ταλαντούχο cast της δημοφιλούς σειράς Maestro

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το Maestro είναι η καλύτερη δουλειά μου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο επίγειος παράδεισος και ο οικογενειακός ξενώνας στους Παξούς

Το Maestro in Blue κατακτά το Netflix – Το δείπνο του Παπακαλιάτη με τον Τεντ Σαράντος και διάσημους Ελληνοαμερικανούς ηθοποιούς στο Λος Άντζελες

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚΑΪ: Γιατί ο Αλαφούζος επέλεξε τον Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη για CEO;
Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
Mega Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
Το ποδοσφαιρικό Netflix της Premier League είναι γεγονός και ίσως αλλάξει για πάντα τα τηλεοπτικά δικαιώματα!
Μπαίνουν Netflix δύο σειρές του ΑΝΤ1
Ο Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΣΚΑΪ – Επιβεβαίωση mononews
Γιατί «φαγώθηκε» η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη – Οι έντονες διαφωνίες με τον Παναγιωτόπουλο και ο Θέμης Μάλλης
Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
O Γρηγόρης Δημητριάδης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στο ΣΚΑΪ;
Στον ΣΚΑΪ ο Σάκης Τανιμανίδης και το Dragons’ Den