• LIFE&STYLE

    Το Maestro in Blue κατακτά το Netflix – Το δείπνο του Παπακαλιάτη με τον Τεντ Σαράντος και διάσημους Ελληνοαμερικανούς ηθοποιούς στο Λος Άντζελες

    Η σέλφι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τη Νία Βαρντάλος, τη Μαρία Μενούνος, τον Τζον Στάμος, τον Τεντ Σαράντος

    Η σέλφι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τη Νία Βαρντάλος, τη Μαρία Μενούνος, τον Τζον Στάμος, τον Τεντ Σαράντος στο Λος Άντζελες


    Πρεμιέρα στο εξωτερικό μέσω της #1 πλατφόρμας Netflix έκανε το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον διεθνή τίτλο «Maestro in Blue».

    Ο δημιουργός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς βρίσκεται στις ΗΠΑ και κάνει μία μίνι περιοδεία στις δύο μεγάλες αγορές της χώρας, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες προκειμένου να προωθήσει το Maestro, την πρώτη ελληνική σειρά που βγαίνει εκτός συνόρων στο Netflix.

    Η αγαπημένη στην Ελλάδα σειρά φαίνεται πως γνωρίζει την ίδια επιτυχία και στο εξωτερικό, αφού από την πρώτη κιόλας ημέρα μπήκε στη δεκάδα της πλατφόρμας.

    Ο ελληνικής καταγωγής CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, μάλιστα, προσκάλεσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε δείπνο στο Λος Άντζελες, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

    «Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…», αναφέρει ο ίδιος στη λεζάντα.

    Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν διάσημοι Ελληνοαμερικανοί ηθοποιοί, όπως η Νία Βαρντάλος, ο Τζον Στάμος, ο Μάικλ Τσίκλις και η Μαρία Μενούνος.

    Στο Top 10 του Netflix το Maestro in Blue

    Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα στις ΗΠΑ. Στην Ιταλία βρέθηκε στην 6η θέση, στην Τουρκία στην 5η θέση, ενώ στη Μάλτα στην 4η!

    «Όταν βλέπεις ότι κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει τόσοι άνθρωποι, τόσο σκληρά, αρχίζει να αποδίδει (περισσότερο από όσο φανταζόσουν) τότε αισθάνεσαι την χαρά και την όρεξη να το κάνεις ακόμα καλύτερο!!» είναι το σχόλιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Instagram.

    Στα social media οι τηλεθεατές από το εξωτερικό αποθεώνουν τη σειρά για το σενάριο, τις ερμηνείες, τη μουσική και φυσικά τη σκηνοθεσία και τα μοναδικά πλάνα που αναδεικνύουν την ομορφιά της Ελλάδας και συγκεκριμένα των Παξών και της Κέρκυρας.

    Η σειρά έχει μεταγλωττιστεί σε διάφορες γλώσσες, όπως αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά και βραζιλιάνικα πορτογαλικά.

    «Τη σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στη γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα τη χώρα προβολή» αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του ο δημιουργός στο Instagram.

    Σημειώνεται ότι η σειρά θα είναι μεταγλωττισμένη σε όλες τις γλώσσες και θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο μεταφρασμένη εκτός από την Κίνα.

    Τα σχόλια στο Twitter

     

    Παπακαλιάτης: «Γράμμα στη Μαρία»

    Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς μοιράστηκε ένα μικρό backstage βίντεο με τη Μαρία Καβογιάννη, την οποία και ευχαρίστησε.

    Στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε στη λεζάντα του βίντεο:

    «Γράμμα στη Μαρία. Αγαπημένη μου Μαρία, σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro. Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.

    Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει, το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο. Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη, Ασία, Αφρική με τον τίτλο “Maestro in Blue”.

    Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται. Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..

    Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι. Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!! Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.

    Υ.Γ. Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;;; Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;; Netflix από σήμερα worldwide (αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό). Σ’αγαπώ. Χ.Π.».

    Δείτε το βίντεο:

    MAESTRO

    MAESTRO

    Παπακαλιάτης: «Βαθιά τιμή και χαρά»

    Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν ανακοινώθηκε ότι η σειρά του MEGA πρόκειται να μπει στο Netflix.

    Η επίσημη ανακοίνωση:

    «Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV.

    Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

    Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης‘Κρατάω το Maestro πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι’».

    Διαβάστε επίσης:

    Η Ομογένεια της Νέας Υόρκης και άλλων Πολιτειών τιμούν τη σειρά “Maestro”

    Maestro: Χαμός στο Twitter για τη σειρά του Παπακαλιάτη που πάει Netflix



    ΣΧΟΛΙΑ