• Δημοφιλή στο Internet

    Κιμ Καρντάσιαν-Κάνιε Γουέστ: Για τρίτη φορά γονείς

    • NewsRoom

    Kim Kardashian/TV persona, Kanye West/ράπερ


    Στιγμές ευτυχίας και γλυκιάς προσμονής περνούν η Kim Kardashian και ο Kanye West καθώς πηγή από το περιβάλλον τους επιβεβαίωσε στο People ότι θα αποκτήσουν το τρίτο τους παιδί, που θα έρθει στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας!

    Η αμερικανίδα σταρ έχει δύο παιδιά με τον ράπερ Kanye West και έχει μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα υγείας που είχε και στις δύο εγκυμοσύνες της, στην κόρη της Νορθ, που γεννήθηκε το 2013, και στον γιο της Σεντ, που γεννήθηκε το 2015, στο ριάλιτι σόου Keeping up With Τhe Kardasians.

    Η 36χρονη Kim πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας. Μάλιστα, στο παρελθόν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μήτρα, αλλά ήταν ανεπιτυχής, ενώ οι γιατροί της έχουν επιστήσει την προσοχή.

    Τον Ιούλιο δημοσίευμα ανέφερε πως η Kim και ο Kanye είχαν βρει παρένθετη μητέρα, ωστόσο, ουδείς το είχε επιβεβαιώσει, όπως έκανε τώρα, μιλώντας αποκλειστικά στο People, από το στενό περιβάλλον τους.

    «Πάντα πίστευα ότι η παρένθετη μητρότητα ήταν μια επιλογή, αλλά δεν πίστευα ότι ήταν ρεαλιστική και τώρα αισθάνομαι ότι είναι η δική μου πραγματικότητα», είχε δηλώσει η Kim Kardashian σε ένα επεισόδιο τον Απρίλιο.

    Instagram/ Kim Kardashian

    «Όλη η οικογένεια είναι τρισευτυχισμένη. Η Kim αναζητούσε παρένθετη μητέρα εδώ και μήνες και πρόσφατα βρήκε την ιδανική. Με δεδομένα τα προβλήματα υγείας (σ.σ. πάσχει από την νόσο placenta accreta) ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί σε ένα ειδικό γραφείο το οποίο την βοήθησε να βρει μία υγιή γυναίκα για να κυοφορήσει το μωρό της» ανέφερε η πηγή στο People, τονίζοντας πως το ζευγάρι έχει ενεργό ρόλο στη διαδικασία.

    Πηγή: Bovary

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νάταλι Κάκκαβα: «Η αξιοπρέπεια έχει τσαλαπατηθεί! Έλεος»!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μελαχρινή εγγονή της Τζένης Καρέζη ακολουθεί τα χνάρια της γιαγιάς της (φωτογραφίες)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον ΣΚΑΪ θα παραμείνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου – Τι έκπληξη δούμε (video)



    ΣΧΟΛΙΑ