ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Eνα διαφορετικό σκηνικό αντίκρισαν οι διαγωνιζόμενοι μπαίνοντας χθες στην κουζίνα του MasterChef. Η δοκιμασία απαιτούσε ταχύτητα, ευελιξία, τεχνική και φαντασία.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς την σύστησε στους διαγωνιζόμενους ως… Black Friday! Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να τρέξουν και να πάρουν ότι προλάβουν, ενώ ο Δημήτρης Τσίκιλης είχε προβάδισμα 30 δευτερολέπτων, λόγω της χθεσινής του νίκης.
Το τεστ δημιουργικότητας, λοιπόν, είχε κερδισμένους και χαμένους. Το καλύτερο πιάτο ετοίμασε ο Αργύρης Αγλαμίσης, ο οποίος θα είναι ο ένας αρχηγός στην επόμενη ομαδική.
Αντίθετα, οι Δημήτρης Τσίκιλης, Σάββας Ληχανίδης και Γωγώ Κωστάκη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Δείτε τι έγινε στην κουζίνα του MasterChef…
https://youtu.be/Y1o1xQpNOQU
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή στο Survivor 2: Τι ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλάζει συμπεριφορά μπροστά στην κάμερα» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Τι γίνεται όταν ένας παίκτης αποχωρεί; – Όλη η διαδικασία και τα αυστηρά μέτρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Schwarz: Ο billionaire της Lidl θέλει να κατασκευάσει το πρώτο Gigafactory τεχνητής νοημοσύνης στην Ευρώπη
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα εν αναμονή των δασμών Τραμπ στην ΕΕ – Σε νέα ρεκόρ ο FTSE 100
- ΕΕ: Μυστικά τα σχέδια σταδιακής διακοπής των εισαγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία
- Eurobank: Κάτω από το 5% το ποσοστό της Helikon
