• LIFE&STYLE

    Survivor: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλάζει συμπεριφορά μπροστά στην κάμερα» (video)


    Καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου βρέθηκε νωρίτερα η Μαρία Σαμαρίνου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Μιλώντας για τους συμπαίκτες της, στάθηκε στην συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα στο παιχνίδι.

    Η αθλήτρια αλπικού σκι υποστήριξε ότι η Κωνσταντίνα δεν έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που δείχνει μπροστά στην κάμερα.

    «Υπήρχαν στιγμές που η Κωνσταντίνα άλλαζε μπροστά στις κάμερες, άλλαζε τον τρόπο ομιλίας της ακόμα. Γινόταν πιο γλυκιά. Πιο πριν ήταν πιο αυθόρμητη. Η Κωνσταντίνα ξέρει από τηλεόραση. Έπαιξε ρόλο αυτό. Ξέρει πώς να συμπεριφερθεί μπροστά στην κάμερα. Και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από όλους μας εκεί πέρα», δήλωσε η Σαμαρίνου.

    Η κόντρα Χατζίδου – Σπυροπούλου

    Ακόμη, η ίδια αποκάλυψε ότι η σχέση της Σπυροπούλου με την Ελένη Χατζίδου δεν ήταν και η καλύτερη, έπειτα από το περιστατικό με το τράβηγμα των μαλλιών και τον εκνευρισμό της τραγουδίστριας, η οποία απείλησε με σφαλιάρα την παρουσιάστρια.

    Αν και η Χατζίδου υποστήριξε ότι ήταν απλά μία παραξήγηση, η Σαμαρίνου δήλωσε ότι το κλίμα έγινε πιο ψυχρό μεταξύ των δύο γυναικών.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ρόλος της Όλγας Φαρμάκη στην αποχώρηση της Μαρίας Σαμαρίνου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο του αγωνίσματος (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι γίνεται όταν ένας παίκτης αποχωρεί; – Όλη η διαδικασία και τα αυστηρά μέτρα



    ΣΧΟΛΙΑ