• LIFE&STYLE

    Survivor: Τι γίνεται όταν ένας παίκτης αποχωρεί; – Όλη η διαδικασία και τα αυστηρά μέτρα


    Στη  σημερινή εκπομπή του Survivor: Πανόραμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τι συμβαίνει από την στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει σε κάποιον παίκτη ότι αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

    Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια των Διασήμων στο περσινό Survivor, αποκάλυψε ότι ένας άνθρωπος της παραγωγής γίνεται η σκιά του παίκτη που αποχωρεί μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα.

    Όπως δήλωσε η Ευρυδίκη, ο παίκτης οδηγείται στο ξενοδοχείο, όπου συμβιώνει στο ίδιο δωμάτιο με άνθρωπο της παραγωγής και εκείνος τον ακολουθεί παντού.

    «Τους συμπαίκτες σου δεν τους ξαναβλέπεις. Παίρνεις τη δάδα στο συμβούλιο και φεύγεις. Το κινητό σου το παίρνεις μετά από 3-4 μέρες, που θα παιχτεί το επεισόδιο στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν έξω μία εβδομάδα και δεν είχα μιλήσει με την οικογένειά μου», υποστήριξε η Ευρυδίκη.

    Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι, «Είσαι στο ξενοδοχείο με άνθρωπο της παραγωγής που σε προσέχει παντού. Θες να πας τουαλέτα, συνεχίζεται αυτό το… μαρτύριο. Στο δωμάτιο ζεις με άτομο της παραγωγής. Με το που βγεις, ζεις μαζί με άνθρωπο στο δωμάτιο, σε ακολουθεί ότι κι αν κάνεις», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη».

    Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε ότι, «Αν είσαι υποψήφιος παίρνεις τα πράγματά σου μαζί στο συμβούλιο. Στο δωμάτιο είσαι με άτομο της παραγωγής. Γιατί εσύ μπορεί να βγεις και να πας να βρεις ίντερνετ ή να πάρεις τηλέφωνο. Είναι πολύ αυστηρά τα πλαίσια».

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=eoCn8fHvdjY

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Ξένιας μετά την αποχώρησή της από το Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανόραμα: «Βλέπουν ανταγωνιστικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα



    ΣΧΟΛΙΑ