• Δημοφιλή στο Internet

    Κατερίνα Καινούργιου – Άγρια κόντρα με Πορτοσάλτε: «Με πήρε τηλέφωνο και με επέπληξε»

    Κατερίνα Καινούργιου

    Κατερίνα Καινούργιου


    Τον Άρη Πορτοσάλτε «φωτογράφισε» σε ανάρτησή της στο Twitter η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας ότι δημοσιογράφος «την πήρε τηλέφωνο για να την επιπλήξει ενώ μίλησε και με αγένεια για τον Αντρέα Μικρούτσικο» που πρόσφατα συνήλθε από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

    «Πόλεμος» μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μετά από ανάρτηση της παρουσιάστριας στους προσωπικούς λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram, όπου έκανε γνωστό πως «δημοσιογράφος» της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει.

    Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε τα εξής: «Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…».

    Τι απαντά ο Άρης Πορτοσάλτε

    «Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της ζήτησα να μην στοχοποιούμαι. Με αφορμή τα όσα είπε εναντίον μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπα πως δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούμαι και να δέχομαι τέτοιες επιθέσεις προσωπικές. Δεν γνωρίζω την κυρία Καινούργιου και έχω να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο τριάντα χρόνια. Ανθρώπινα πήρα τηλέφωνο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα;» σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας στο protothema.gr.

    Διαβάστε επίσης

    H οργή MEGA-ANT1 για τον Παπαχριστοφίλου της Pedion, η επίθεση του Αδώνιδος στον προκλητικό Κανάκη, το promo Ρουσόπουλου που ενοχλεί, το προβάδισμα της Τζίμα και η μάχη Δασκαλοπούλου-Αλαφούζου



    ΣΧΟΛΙΑ