• media Sonia gif

    Media

    H οργή MEGA-ANT1 για τον Παπαχριστοφίλου της Pedion, η επίθεση του Αδώνιδος στον προκλητικό Κανάκη, το promo Ρουσόπουλου που ενοχλεί, το προβάδισμα της Τζίμα και η μάχη Δασκαλοπούλου-Αλαφούζου

    • Σόνια Χαϊμαντά

    Περιεχόμενα

    Ant1-Mega: Pedion μάχης λόγω καθυστερήσεων παράδοσης επεισοδίων

    Η Pedion Production δεν είναι μια τυχαία εταιρεία παραγωγής ούτε και η Πεδίο Α.Ε. στην οποία ανήκει είναι… χθεσινή.

    Δημιουργήθηκε το 2009 από τον Παύλο Παπαχριστοφίλου, ιδιοκτήτη και πρόεδρο των εκδόσεων Ελληνικά Γράμματα στον οποίο ανήκει επίσης η διαφημιστική Pe2Creative και οι εκδόσεις Πεδίο.

    Η Pedion έχει συνεργαστεί από το 2018 έως σήμερα με τρία μεγάλα ιδιωτικά κανάλια για πετυχημένες σειρές όπως «Άγρια Γη» και «Μόλις Χθες» για τον ΣΚΑΪ, «Έξαψη», «Σκοτεινή Θάλασσα», «Το Αύριο μας Ανήκει» και «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» για το Mega και «Παγιδευμένοι», «Ήλιος», «Γυναίκα χωρίς όνομα», «Φαμίλια», «Μην ψαρώνεις» και «Το καφέ της Χαράς» για τον ΑΝΤ1.

    Έως πριν λίγους μήνες η συνεργασία της εταιρείας με εκπρόσωπο τον Σταύρο Κοπελούζο με τα κανάλια κυλούσε ομαλά ωστόσο τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται αρρυθμίες που κοστίζουν σε πόρους.

    Πιο συγκεκριμένα, καταγράφονται κρούσματα καθυστερήσεων παράδοσης επεισοδίων από την εταιρεία παραγωγής σε ΑΝΤ1 και Mega τα νεύρα των στελεχών των οποίων αρχίζουν να δοκιμάζονται.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου ορισμένες σκηνές ενός επεισοδίου της σειράς «Παγιδευμένοι» γυρίστηκαν με σημαντική καθυστέρηση με την εταιρεία παραγωγής να αποδίδει τις «παύσεις» στο γεγονός ότι ένα μέρος του σήριαλ πραγματοποιείται σε κτίριο του ΟΣΕ στο κέντρο της Αθήνας και μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, δεν ήταν εφικτή η πρόσβαση σε αυτό.

    Επίσης, εξαιτίας των απεργιών των καλλιτεχνών, η εταιρεία παραγωγής Pedion δεν μπόρεσε να γυρίσει έγκαιρα ορισμένα επεισόδια.

    Στο μάτι των γαλάζιων του Β1 τομέα μπαίνει ο Θοδωρής Ρουσόπουλος με το «ελευθέρας» της Μάρας Ζαχαρέα στο Star

    «Ελευθέρας» φαίνεται ότι έχει ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αττικής, να εμφανίζεται όπου και όποτε θέλει στο κανάλι στο οποίο η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα είναι διευθύντρια ειδήσεων και ενημέρωσης αλλά και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

    Την ίδια ώρα που δεκάδες άλλοι γαλάζιοι υποψήφιοι «ξεροσταλιάζουν» για μια θέση στο δελτίο, ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, πρωταγωνιστεί καθημερινά σε διάφορα ρεπορτάζ τόσο στην «καθαρή» ενημέρωση όσο και σε life style εκπομπές.

    Μπορεί ο νόμος της ποσόστωσης εμφανίσεων στα ηλεκτρονικά Μέσα να μην βρίσκεται ακόμη σε ισχύ καθώς δεν άνοιξε επίσημα η προεκλογική περίοδος, αλλά το αίμα των συνυποψηφίων του στη γαλάζια παράταξη βράζει και ήδη έχει ανέβει στο κεφάλι τους.

    Καυγάς Reporters United – in.gr για ένα copy paste

    Outing για c(l)opy paste έκανε την εβδομάδα που πέρασε η ιστοσελίδα των Reporters United στο In.gr.

    Η σελίδα έρευνας δημοσίευσε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ένα αποκαλυπτικό και αποκλειστικό θέμα της Ευριδίκης Μπερσή, τεκμηριωμένο με ντοκουμέντα, σχετικά με τις ευθύνες ΑΚΤΩΡ, ALSTOM και ΕΡΓΟΣΕ για την υλοποίηση της σύμβασης 717.

    Το in.gr ξέχασε να αναφέρει την πηγή με αποτέλεσμα τη διαμαρτυρία των Reportes United που οδήγησε τον συντάκτη να βάλει το ενεργό link.

    Μήπως η Ράνια Τζίμα πληρώνει τον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη;

    Όποιος κατηγορεί τη Ράνια Τζίμα για φυλοσυριζαία, θα πρέπει να το σκεφτεί ξανά και να αναγνωρίσει ότι στο κανάλι (Mega) που εργάζεται ως παρουσιάστρια – δημοσιογράφος υπάρχει ανοχή ίσως και ενθάρρυνση για ελευθερία λόγου.

    Η Ράνια Τζίμα έχει μπει στο στόχαστρο του Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος καλεσμένος στο Δελτίο ειδήσεων της καταλόγισε «επίθεση σε βάρος του».

    «Από πότε η δημοσιογραφία και η καταγραφή των γεγονότων είναι επίθεση, κύριε Γεωργιάδη;» απάντησε η παρουσιάστρια του πρώτου σε τηλεθέαση τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων της χώρας, προκαλώντας εύλογες απορίες.

    Ωστόσο η άνεση με την οποία αντιμετωπίζει ακόμη και προβεβλημένα κυβερνητικά στελέχη η κα Τζίμα δεν αντλεί την εξήγησή της από κάποιες άλλες, μη φιλικά διακείμενες στον Άδωνι Γεωργιάδη, κυβερνητικές «πλάτες» ούτε από κάποια αιφνίδια αριστερόστροφη προεκλογική στροφή του Mega.

    Η κεντρική παρουσιάστρια του καναλιού του Β.Μαρινάκη έχει κερδίσει το «ελεύθερο» με το σπαθί της καθώς τερματίζει πρώτη στην κούρσα των καναλιών (14,8%) στα δελτία ειδήσεων με βραχεία κεφαλή έναντι του Αντώνη Σρόϊτερ στον Alpha (14,3%).

    Σε απόσταση η Μάρα Ζαχαρέα στο STAR με 12,2%, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο ΣΚΑΪ με 11,8% ενώ με 10,7% τερματίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, με 9,9% η Ματίνα Παπαδέα στο OPEN και με μόλις 3,9% ο Γιώργος Κουβαράς στην ΕΡΤ1.

    Τι γυρεύουν στον ίδιο καυγά Αντώνης Κανάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Ναταλία Γερμανού;

    Ένα μικρό on με το οποίο καταφέρθηκε εναντίον όλων των μελών της δημοσιογραφικής οικογένειας, καίγοντας ξερά και χλωρά μαζί, ήταν αρκετό για να δεχθεί ο Αντώνης Κανάκης τα βέλη αρκετών δημοσιογράφων. Και φυσικά πολιτικών.

    Ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» είπε ότι «τους δημοσιογράφους τους φτύνουν όλοι πλέον, τους φτύνει ο κόσμος και ας νομίζουν αυτοί ότι βρέχει».

    Αυτός που βγήκε πάντως και αντέδρασε άμεσα στο Twitter, το ίδιο βράδυ, ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αναφέρθηκε στον πρώην «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο, που καταδικάστηκε για εκδικητική πορνογραφία: «Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι “δεν το είχε καταλάβει”, αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!».

    Με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” -που κατακεραύνωσε το πολιτικό και μηντιακό σύστημα για την τραγωδία στα Τέμπη.

    Η ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο το «εύκολο “τσουβάλιασμα”» από “χιουμοριστικές” εκπομπές, παρατηρώντας ότι αυτό «αποτελεί φτηνή εργαλειοποίηση της δικαιολογημένης οργής της κοινωνίας και ξεκάθαρα επιχειρεί να μετατοπίσει το βάρος των πραγματικών ευθυνών».

    Στην κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Αντώνη Κανάκη μπήκε σφήνα η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας το tweet του υπουργού και αναφέροντας ότι ο συνεργάτης του Κανάκη δεν είχε τις ζωές ανθρώπων στα χέρια του.

    Ο Άδωνης Γεωργιάδης απάντησε στη Ναταλία Γερμανού ότι «οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό».

    Και όλα αυτά για ένα επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» που όσο και αν οι εχθροί του φωνάζουν «σταύρωσον αυτόν», ο Κανάκης έκανε τηλεθέαση 20%, τριπλάσια από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ (7%) που μεταδιδόταν την ίδια ώρα.

    Μα καλά, ανανέωση περιοδικού με Κώστα Σημίτη-εξώφυλλο, γίνεται;

    Το περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση» αυτοδιαφημίζεται ως «ανανεωμένο» με νέα εικόνα, νέο σύμβουλο εμπορικής ανάπτυξης (Τάσο Αργυρό) και νέα καλλιτεχνική διεύθυνση (Δ. Κολιαδήμας και Δ. Παπάζογλου).

    Όταν το πρώτο και παλαιότερο οικονομικό περιοδικό και η economia media άλλαξαν πρόσφατα χέρια, καθώς η Αλεξάνδρα Βοβολίνη συμφώνησε να το μεταβιβάσει στην SGT SYMEON G. TSOMOKOS S.A., όλοι περίμεναν ότι στο «παρθενικό» τεύχος της νέας του εποχής θα είχε κάποια άλλη συνέντευξη, με πιο φρέσκα πρόσωπα, και όχι τον Κώστα Σημίτη που «μιλά για όλους και για όλα, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα ελληνοτουρκικά, την πορεία της οικονομίας και τις επικείμενες εκλογές».

    Αυτό το έργο το έχουμε δει.

    Μαίνεται ο ανταγωνισμός Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου με Γιάννη Αλαφούζο

    Με το κομπιουτεράκι στο χέρι βρίσκονται τα στελέχη της Frontstage συμφερόντων Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου που με αγωνία αθροίζουν τις επιδόσεις των επιμέρους ραδιοφώνων (Μελωδία 99.2, Red 96.3, Hit 88.9, En Lefko 87.7 και Kids Radio 88.6) του ομίλου για να δουν αν η εταιρεία παραμένει πιο ψηλά από αυτήν του Γιάννη Αλαφούζου.

    Μάλιστα σαλαμοποιούν και τα κοινά βάσει των μετρήσεων της MRB και της Global Link και ανακοινώνουν το νικητήριο performance εμπορικών κοινών (18-44 ετών) και γυναικών καθώς το σύνολο 15-70 ετών, το έχουν «στανταράκι» αλλά μόνο για το ονόρε καθώς αυτό που ενδιαφέρει το Λογιστήριο και φυσικά τους διαφημιστές είναι οι Καταναλωτές με αγοραστική ισχύ.

    Ο Νίκος Μουτσινάς μοιράζει εγκεφαλικά στον ΣΚΑΪ-εκτός αν είναι αντιπολιτευτικός του βραχίονας

    Σε όαση για τους αντιπολιτευόμενους, σε κόλαση για τους Νεοδημοκράτες έχει μετατραπεί η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ με τον παρουσιαστή να κατακεραυνώνει την κυβέρνηση ξεκαθαρίζοντας ωστόσο εξαρχής ότι «οι απόψεις που ακούγονται για την τραγωδία στα Τέμπη είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον ίδιο»…

    Αρχικά είπε για τον 59χρονο σταθμάρχη: «Δεν είπε κανείς ότι δεν έκανε λάθος…

    Προφανώς με κάποιο ρουσφέτι μπήκε. Είναι πάρα πολλοί με ρουσφέτι! Μην το κάνουμε θέμα».

    Ο Νίκος Μουτσινάς πρότεινε και στον πρωθυπουργό να αλλάξει επικοινωνιολόγο: «Βγήκε πάλι ο πρωθυπουργός σαν να είναι κορωνοϊός, γιατί πάλι είναι η ίδια φάτσα… Ο επικοινωνιολόγος πρέπει να αλλάξει» και πρόσθεσε «Είτε είναι κορώνα είτε ατύχημα είτε βιασμοί, είναι ένα ίδιο πρόσωπο πολύ στεναχωρημένο»!

    Ο παρουσιαστής σχολίασε και την παραίτηση Καραμανλή από το υπουργείο Μεταφορών: «Ο άλλος παραιτήθηκε και θα είναι πάλι στο ψηφοδέλτιο… Δεν τα κατάφερε σε εκείνο το υπουργείο, θα τα καταφέρει σε άλλο»! Οι πληροφορίες ότι η Εύη Κουτσαυτάκη κατέρρευσε μετά το πέρας της εκπομπής ελέγχονται ως ανακριβείς.

    Με σύνεση ο Εξάρχου στο Ραδιόφωνο

    Το ραδιόφωνο είναι το επόμενο πεδίο δράσης για τους επιχειρηματίες Εξάρχου, Μπάκο και Καϋμενάκη που εξετάζουν προσεκτικά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει δοκιμαστικά ένα web radio με άξονα την ιστοσελίδα Flash.gr, αξιοποιώντας το προσωπικό του Action 24 και του Attica TV.

    Νέος υπεύθυνος για τη λειτουργία του Flash είναι ο Σεραφείμ Κωνσταντινίδης, με την υποστήριξη του Απόστολου Χορτάτου.

    Κωνσταντίνε Ζούλα, ποιος είναι ο Μίλτος Τεντόγλου;

    Στις 24/7 του 2021, η ΕΡΤ… (του Κωνσταντίνου Ζούλα) κατόρθωσε με το φάουλ της μη μετάδοσης της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, να μετατρέψει σε talk of the town όχι το τρομερό πρόγραμμα του Έλληνα υπερπρωταθλητή που τον έστειλε στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά την γκάφα στην οποία υπέπεσε η Δημόσια Τηλεόραση.

    Μάλιστα, αντί να ακολουθήσει ειλικρινής απολογία για το φιάσκο, η ΕΡΤ προτίμησε να αποποιηθεί των ευθυνών της ρίχνοντας το φταίξιμο στους «κακούς» Ιάπωνες σκηνοθέτες που δεν μετέδωσαν την προσπάθεια Πετρούνια.

    Μετά τη Γλασκώβη το 2019 και το Τορούν το 2021, ο 25χρονος Έλληνας άλτης Μίλτος Τεντόγλου, στέφθηκε την περασμένη Κυριακή πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο, για 3η συνεχή φορά, πετώντας από το πρώτο άλμα του στα 8,3 μ. στη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης.

    Ωστόσο η μετάδοση του τελικού του από την ΕΡΤ, πρόσθεσε ένα ακόμη φάουλ στις αστοχίες και τους ερασιτεχνισμούς της δημόσιας τηλεόρασης.

    Η κορυφαία προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου δεν μεταδόθηκε στην ώρα της από την ΕΡΤ, αλλά αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού του μήκους. Προφανώς ο Κωνσταντίνος Ζούλας δεν γνωρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου.

    Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ετοιμάζει εκπομπή με την Ιλάειρα και τον Κώστα Χαρδαβέλλα;!!!

    Αδημονεί το κοινό του θεατρικού παραγωγού Μαυρίκιου Μαυρικίου για το λανσάρισμα της εκπομπής του με την Ιλάειρα Ζήση. Ήδη έχει γυριστεί ο πιλότος της μουσικής εκπομπής στην οποία ο Μαυρικίου θα κάνει αυτό που έκανε και στο Just, θα λειτουργεί ως coach της Ιλάειρας.

    H πληροφορία ότι στην αρχισυνταξία θα είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας ελέγχεται ως ακριβής.

    Διονύσης Παναγιωτάκης στηρίζει One

    Με διμηνιαίο ρυθμό πραγματοποιεί αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην Αττική Τηλεόραση, ο Διονύσης Παναγιωτάκης που ελέγχει το One Channel.

    Με απόφαση της γενικής συνέλευσης, το μετοχικό κεφάλαιο αυξήθηκε πρόσφατα κατά 300.000 ευρώ και έφτασε στα 800.000 ευρώ, έχοντας ξεκινήσει κατά την ίδρυσή της με κεφάλαιο 300.000 ευρώ.

    Μάθαμε τι διαβάζει από ξένο Τύπο ο Κυριάκος Πιερρακάκης

    Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν έχει χρόνο. Αυτό είναι δεδομένο.

    Εκτός από τον ελληνικό Τύπο ωστόσο οφείλει εκ του ρόλου του να ρίξει μια ματιά και στις ξένες εφημερίδες και όπως φαίνεται από την απευθείας ανάθεση κατόπιν έρευνας αγοράς και διαβούλευσης με οικονομικό φορέα της αγοράς στη Β. Βογιατζής & Σία ΟΕ καταβάλλει 6.996 ευρώ τον χρόνο για να προμηθεύεται τους «Financial Times», τη διεθνή έκδοση των «New York Times», τη γαλλική και έγκυρη «Figaro» και τον «Economist».

    Πιο στενές ακόμη οι σχέσεις Βαρδινογιάννη-United Media

    Με σημαντικές πολυετείς συμφωνίες προχωράει η Nova, μετά και την ανανέωση των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων της Euroleague και του Eurocup για 5 σεζόν.

    Η United Media έχει συμφωνία οκτώ ετών για τη μετάδοση των προκριματικών αγώνων του UEFA Nations League (2022, 2024, 2026) και ταυτόχρονα ο Alpha, με τον οποίο βρίσκεται ante portas συμφωνίας εξαγοράς, έχει τα δικαιώματα των προκριματικών αγώνων της Εθνικής Ποδοσφαίρου για τέσσερα χρόνια (2022 – 2026).

    Επιπλέον, η United Media έχει και τα δικαιώματα του UEFA Nations League Finals (2023, 2025 2027), συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της Εθνικής Ποδοσφαίρου.

    Ο Alpha, για την ίδια διοργάνωση, έχει τα δικαιώματα της Εθνικής για τα έτη 2023 και 2025. Τέλος, η United Media έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών αγώνων των Euro 2024 και 2028 αλλά και του FIFA World Cup 2026, όπως και των διεθνών φιλικών αναμετρήσεων μεταξύ εθνικών ομάδων.

    Το πάρτυ του Λιάγκα στο πρωινό και η ΚΑΤΚΕΝ που δεν το έχει με το δράμα

    Μονόπρακτο για τον Γιώργο Λιάγκα ήταν η πρωινή ζώνη την περασμένη εβδομάδα καθώς η αντίπαλη ΚΑΤΚΕΝ (κατά κόσμον Κατερίνα Καινούργιου) στον ALPHA δεν το έχει με σοβαρά γεγονότα όπως το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

    Την περασμένη Τρίτη μάλιστα ο Λιάγκας έκανε πάρτυ μόνος του με 19% στα δυναμικά κοινά με την Καινούργιου να τον κοιτάζει από κάτω και σε απόσταση 9 ποσοστιαίων μονάδων.

    Μην πυροβολείτε τη Δανάη Μπάρκα στα Τέμπη

    Την απάντησή της στους χρήστες των social media που έσπευσαν να την κατακρίνουν με αφορμή την παρουσία της στα Τέμπη έπειτα από το τραγικό δυστύχημα, έδωσε η Δανάη Μπάρκα.

    Μέσα από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «παρανοϊκή» την εν λόγω «επίθεση» προς το πρόσωπό της, ενώ για πολλοστή φορά επισήμανε ότι αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο με τα αρνητικά σχόλια είναι, πια, τρομακτικό καθώς δεν υπάρχει κανένα όριο. «Να μην έχεις δει τι έχω πει, αλλά να ξέρεις ότι τη Δευτέρα εγώ έχω εκπομπή και όλο το σαββατοκύριακο να βρίζεις, δεν είναι απλά άδικο, είναι παρανοϊκό.

    Εγώ σοκαρίστηκα το σαββατοκύριακο με τα σχόλια που γραφόντουσαν. Πρώτη φορά στη ζωή μου απενεργοποίησα τα σχόλια κάτω από φωτογραφία μου.

    Είδαν κάποιοι άνθρωποι ότι εμείς πήγαμε ως εκπομπή στη Λάρισα να πάρουμε κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων. Αν δείτε τι μου έλεγαν, πράγματα που δεν θα τα ξεστομίσω καν. Σοκαρίστηκα, λέω… αλήθεια τώρα;

    Δεν έχεις δει τι πάμε να κάνουμε, δεν έχεις δει πώς θα το χειριστούμε. Κάτσε να βγει το θέμα και μετά οκ, τράβα το από τα μαλλιά και βρίσε με. Αλλά δες πρώτα τι έχουμε κάνει. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τι έχουμε κάνει και να μου στέλνεις κατεβατά, να με βρίζεις, ότι δεν σεβόμαστε, ότι είμαστε γελοίοι.

    Είναι τρομακτικό αυτό με τα σχόλια, όλα χρειάζονται όριο. Καταλαβαίνω ότι η ανθρωποφαγία να πουλάει, να γίνεται αυτό το… love to hate, να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Υπάρχουν εκπομπές που το κάνουν» ανέφερε.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Κοκλώνης και η «επόμενη μέρα» στην Barking Well, οι πανηγυρισμοί των καναλαρχών για τον Παππά, η απομάκρυνση του Βαρδινογιάννη από τον Alpha και πόσο Open είναι η Τρέμη