• Real Estate

    Μύκονος: Ξήλωσαν αυθαίρετες κατασκευές στην Ελιά

    Αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία Ελιά στη Μύκονο

    Αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία Ελιά στη Μύκονο


    Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις των αυθαίρετων κατασκευών στη Μύκονο. Μετά τις κατεδαφίσεις σε Ψαρρού, Πάνορμο και Μυρσίνη, σειρά είχε η παραλία Ελιά.

    Η απομάκρυνση των αυθαιρέτων στην Ελιά ξεκίνησε με τον ιδιοκτήτη της παραθαλάσσιας επιχείρησης να βρίσκεται αυτοβούλως στο σημείο και να ξηλώνει τις παράνομες κατασκευές.

    Εκεί βρέθηκε και ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, γνωστός και με το προσωνύμιο «ο Έλληνας Ντι Πιέτρο» προκειμένου να επιβλέπει τις εργασίες, οι οποίες ξεκίνησαν μέσα στην προθεσμία που έχει δοθεί.

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε τελεσιδικήσει από το 2021, όμως, τα πρωτόκολλα κατεδάφισης δεν είχαν εκτελεστεί.

    Σύμφωνα με το xploremykonosnews.gr, το ένα πρωτόκολλο αφορά σε μία μικρή κατασκευή (σκάλα) σε εγκατάσταση θαλάσσιων σπορ και το άλλο σε εγκαταστάσεις καφέ-μπαρ που είχε χτιστεί εν μέρει στον αιγιαλό.

    Ήδη, από τα τέλη του περασμένου μήνα, τo mononews έχει φέρει στη δημοσιότητα τα έγγραφα στα οποία αναγράφονται τα πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης που επέβαλαν σε γνωστά beach bars της Μυκόνου οι ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών του υπουργείου Περιβάλλοντος.

    Διαβάστε επίσης:

    Μύκονος: 25.000 ευρώ – μίνιμουμ κατανάλωση – για ένα τραπέζι στα beach bar

    Μύκονος- Αποκλειστικό: Έφοδος της ΑΑΔΕ στο διάσημο Lio

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Survivor: Ξεπουλάνε την ψυχή τους για €5.000 (video)

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ