ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πώληση του κτηρίου γραφείων της, στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, στο οποίο στεγαζόταν ο εκδοτικός οργανισμός Πήγασος, έχει αποφασίσει η Ελλάκτωρ.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Μωραΐτη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Reds (θυγατρική της Ελλάκτωρ) το εν λόγω κτηριακό συγκρότημα θα ανακαινιστεί, θα μισθωθεί και στη συνέχεια θα πωληθεί πιθανότατα σε κάποια ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας).
Πρόκειται για ακίνητο περίπου 10.000 τ.μ. το οποίο έχει μείνει κενό το τελευταίο διάστημα, καθώς το 2017 οι μεγάλοι τίτλοι της Πήγασος (Έθνος και Ημερησία) πουλήθηκαν στον επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη.
Αρχικά, ως σενάριο, είχε εξεταστεί η μεταφορά εκεί των κεντρικών γραφείων του ομίλου της Ελλάκτωρ. Υπενθυμίζεται ότι κατασκευαστικός όμιλος έχει πουλήσει στην Orilina AEEAΠ τα κεντρικά του γραφεία στη Nέα Κηφισιά και έχει συνάψει με το νέο ιδιοκτήτη τους πενταετή συμφωνία μίσθωσης.
Ο κ. Μωραϊτης, επίσης, μιλώντας στο 20ο συνέδριο της Prodexpo, αναφέρθηκε και στη Μαρίνα του Αλίμου την οποία, έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ, έχει αναλάβει να αξιοποιήσει η Ελλάκτωρ, σημειώνοντας ότι για να ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα έργα θα χρειασθούν περίπου 18 μήνες (πολεοδόμηση και οικοδομικές άδειες.). Η δυνατότητα που υπάρχει είναι να δομηθούν περίπου 18,5 χιλ. τ.μ. Θα υλοποιηθεί τουριστική ανάπτυξη, καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας και γραφεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Παπανδρέου: Το «Σχέδιο Ευρώπη» για την κατάργηση της εξάρτησης από τις τρίτες χώρες στα κρίσιμα φάρμακα
- Η νέα δικαστική διαμάχη για 250 εκατομμύρια που διχάζει ξανά την εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση – Το μυστήριο των μετοχών της Λιβερίας – Αποκάλυψη mononews
- TAG Heuer Carrera Chronograph: Η κομψότητα της ταχύτητας με έμπνευση την έρημο
- Μανώλης Γραφάκος: Στον αέρα 320 οικισμοί μπροστά στη νέα αυστηρότερη ευρωπαϊκή οδηγία για τα αστικά λύματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.