• Δελτία Τύπου

    Θα σκοράρουν στο ντέρμπι και ο Εμπαπέ και ο Σαλάχ;

    • NewsRoom


    Το μεγάλο παιχνίδι του Champions League θα γίνει απόψε (22:00) στο Παρίσι, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λίβερπουλ. Δίνουν μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, σ’ έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του Champions League.

    Στην κορυφή του τρίτου ομίλου βρίσκονται η Νάπολι και η Λίβερπουλ με 6 βαθμούς. Ακολουθούν η Παρί Σεν Ζερμέν με 5 και ο Ερυθρός Αστέρας με 4.  Το σημερινό ντέρμπι, στο Parc des Princes, είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση, ειδικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αν δεν καταφέρει να κερδίσει θα κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League.

    Η Λίβερπουλ και με την ισοπαλία θα παραμείνει στην πρώτη δυάδα, ενώ αν ηττηθεί θα χρειάζεται τη νίκη στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Νάπολι, πιθανότατα με πάνω από 1 γκολ διαφορά.

    Έχουν πετύχει από δύο γκολ στο Champions League

    Δύο από τους πρωταγωνιστές στο σημερινό ντέρμπι αναμένεται να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Έχουν πετύχει από δύο γκολ στο Champions League. Ο Εμπαπέ σκόραρε και στην πρώτη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λίβερπουλ. Πέτυχε το δεύτερο γκολ της Παρί, στο Anfield, ισοφαρίζοντας προσωρινά 2-2 το σκορ. Η Λίβερπουλ πήρε τελικά τη νίκη με 3-2. Πέτυχε άλλο ένα γκολ στο 6-1 επί του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σαλάχ σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Λίβερπουλ με 4-0 κατά του Ερυθρού Αστέρα.

    Θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα και στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι;

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για να σκοράρουν και ο Εμπαπέ και ο Σαλάχ στο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ.

    Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ και τα υπόλοιπα ματς του Champions League και του Europa League. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

    Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.



    ΣΧΟΛΙΑ