Δελτία Τύπου

Τα everest πρωτοπορούν με το νέο Πρόγραμμα Πιστότητας «Bite Club»

  • NewsRoom


Δώρο ένας καφές για κάθε μέλος με την εγγραφή του στο πρόγραμμα!

Τα everest πρωτοπορούν για άλλη μια φορά και λανσάρουν το πρώτο πλήρως ψηφιοποιημένο και απόλυτα προσωποποιημένο πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης πελατών, στην αγορά καφέ & snacking, το «Bite Club».

Για τα everest είναι προτεραιότητα να βελτιώνουν διαρκώς την καθημερινή επαφή με τους πελάτες τους, προσφέροντας αξία σε κάθε τους αγορά. Το νέο Bite Club έχει σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα την έμπρακτη επιβράβευση των καταναλωτών με έναν εύκολο, γρήγορο αλλά και διασκεδαστικό τρόπο. Για τα μέλη του προγράμματος, το κάθε ευρώ που ξοδεύουν για αγορά προϊόντων στα everest ισοδυναμεί με ένα πόντο (e-bite), ενώ συγκεντρώνοντας συνολικά 10 πόντους μπορούν να τους εξαργυρώσουν λαμβάνοντας μια δωροεπιταγή αξίας €1 ή συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι που κερδίζουν όλοι!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου σε οποιοδήποτε κατάστημα everest ή μέσω των νέων και πλήρως ανανεωμένων everest site και everest app με λίγα μόνο κλικς. Τα everest σε επιβραβεύουν από το πρώτο λεπτό, αφού με την εγγραφή σου σε κερνούν τον αγαπημένο σου καφέ!

Δες το τηλεοπτικό σποτ για το νέο Bite Club των Everest:ΣΧΟΛΙΑ