• Δελτία Τύπου

    Τα everest ανανεώνονται και μπαίνουν σε νέα εποχή

    • NewsRoom


    Τα everest ανανεώνονται και παρουσιάζουν τη νέα εποχή everest αναβαθμίζοντας τη μάρκα σε επίπεδο αισθητικής, εμπειρίας και γεύσης!

    Η νέα εταιρική ταυτότητα χαρακτηρίζεται πρωτίστως από το νέο λογότυπο, το οποίο σχεδιάστηκε με μια χειρόγραφη γραμματοσειρά, δίνοντας έτσι έναν νεανικό, φρέσκο και αυθόρμητο χαρακτήρα στο σήμα, προάγοντας μια urban αισθητική αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις βασικές αξίες της μάρκας. Το νέο λογότυπο συνοδεύεται από έναν descriptor που συνοψίζει τα everest μέσα από 3 βασικά χαρακτηριστικά: Roasted . Toasted . Fresh.

    Roasted: Για τη μοναδική ποιότητα καφέ, Toasted: Για το προϊόν, πρωταγωνιστή των everest, το sandwich, Fresh: Για τις φρέσκες και υψηλής ποιότητας Α΄ ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα.

    Τα everest μέσω της νέας εικαστικής κατεύθυνσης γίνονται πιο σύγχρονα, πιο πολύχρωμα ενώ η διακόσμηση των καταστημάτων προσδίδει μια φωτεινότητα τονίζοντας την πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, δίνοντας ταυτόχρονα μια «φρέσκια» αισθητική στη συνολική εικόνα του χώρου.

    Πρωταγωνιστής της νέας εποχής των everest γίνεται ο «Βασιλιάς του Urban», o σεφ Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος βάζει την υπογραφή στο σύνολο της κατηγορίας του φαγητού καθιστώντας τα καταστήματα everest ως τον απόλυτο «food προορισμό» με μοναδικές γεύσεις, για όλες τις ώρες της ημέρας!

    Νέα toasted burgers με ζουμερό μπιφτέκι ή φιλετάκι κοτόπουλο σε συνταγές που απογειώνουν και sandwiches με υλικά όλων των ειδών όπως είναι το μανούρι, προσιούτο, αβοκάντο, γουακαμόλε, και μαγιονέζα τρούφας σε φρεσκοψημένα ψωμάκια!

    Και οι επικές γεύσεις δεν τελειώνουν εδώ!

    Απολαυστικές τυρόπιτες κουρού, γεμιστές με τα πιο λαχταριστά υλικά, όπως ζουμερά τοματίνια, αρωματικό πέστο, και τραγανό bacon cheddar και δροσερές σαλάτες σε μοναδικούς συνδυασμούς με υλικά όπως φρέσκα λαχανικά, ζυμαρικά, κοτόπουλο και αβοκάντο!

    Η νέα εποχή των everest είναι ένα ταξίδι πιο γευστικό, πιο πολύχρωμο, πιο απολαυστικό!

    Γίνε κι εσύ μέρος της νέας εποχής και απόλαυσε τις νέες επικές γεύσεις του Βασίλη Καλλίδη σε ένα κατάστημα everest ή μέσω του everest.gr και του everest app.



    ΣΧΟΛΙΑ