• Δελτία Τύπου

    Νηστεία με αγαπημένες συνταγές μαγειρευτών γευμάτων από το Forky

    • NewsRoom


    Το Forky, μια από τις πλέον διαδεδομένες υπηρεσίες online μαγειρευτού φαγητού, έχει δημιουργήσει για την περίοδο της Σαρακοστής μια ολοκληρωμένη γκάμα νηστίσιμων επιλογών.

    Το νηστίσιμο μενού περιλαμβάνει κλασικές συνταγές όπως Γίγαντες φούρνου με μυρωδικά και πιπεριές Φλωρίνης, Φασολάκια λαδερά με πατατούλες και ψητό κολοκυθάκι και Σουπιές με σπανάκι, αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως το Κριθαρότο λαχανικών, τα Μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα και ντομάτα και η Ρεβυθάδα με πορτοκάλι και κύμινο. Και φυσικά, και φέτος όπως και πέρυσι, για το Μ. Σάββατο, οι chefs του Forky θα μαγειρέψουν για όλους εμάς τη γευστική Μαγειρίτσα ακολουθώντας την κλασική, παραδοσιακή συνταγή.

    Με βάση τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα αλλά και κλασικές συνταγές, η ομάδα των chef του Forky προσφέρει καθημερινά τουλάχιστον πέντε επιλογές για κυρίως πιάτο και έξι διαφορετικές σαλάτες. Το μενού είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί την υπηρεσία καθημερινά, εξασφαλίζοντας μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, λόγω της μεγάλης ποικιλίας αλλά και των θερμιδομετρημένων μερίδων. Όλες οι συνταγές, προετοιμάζονται με φροντίδα, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα & ποιοτικά υλικά, με γνώμονα πάντα τη γεύση και τις αρχές της υγιεινής διατροφής.

    Μπείτε σήμερα στο www.forky.gr ή κατεβάστε το Forky app, παραγγείλτε εύκολα και γρήγορα με λίγες μόνο κινήσεις, και ανακαλύψτε το νόστιμο φρεσκομαγειρεμένο φαγητό που θα γίνει η καθημερινή σας συνήθεια!
    Ώρες λειτουργίας υπηρεσίας: Δευτέρα-Κυριακή, 12:00-23:00



    ΣΧΟΛΙΑ