ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο προπονητής και οι αθλήτριες των «πρασίνων» μιλούν για τον αποψινό προημιτελικό με την Τενερίφη
Η μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν απέχει μερικές μόνο ώρες για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Στις 20:00, οι «πράσινες» υποδέχονται στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την ισπανική Λα Λαγκούνα Τενερίφη, στον πρώτο προημιτελικό του Challenge Cup, με στόχο ένα ακόμα βήμα προς τον τελικό.
O προπονητής Απόστολος Οικονόμου και οι αθλήτριες Εύα Χαντάβα, Τζένιφερ Κρος και Αθηνά Παπαφωτίου μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τον σημερινό αγώνα, τους στόχους του Παναθηναϊκού στην εφετινή περίοδο και τον κόσμο της ομάδας.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η απαγόρευση έφερε… συμφωνία-ρεκόρ με 23,4 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank – Prodea
- Coca-Cola HBC: Πού στηρίζεται η αύξηση του guidance και το επιθετικό επενδυτικό πρόγραμμα
- Καστέλι: Πέφτουν οι υπογραφές για τα «αυτιά» και τα «μάτια» του νέου αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.