ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο προπονητής και οι αθλήτριες των «πρασίνων» μιλούν για τον αποψινό προημιτελικό με την Τενερίφη
Η μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν απέχει μερικές μόνο ώρες για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Στις 20:00, οι «πράσινες» υποδέχονται στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την ισπανική Λα Λαγκούνα Τενερίφη, στον πρώτο προημιτελικό του Challenge Cup, με στόχο ένα ακόμα βήμα προς τον τελικό.
O προπονητής Απόστολος Οικονόμου και οι αθλήτριες Εύα Χαντάβα, Τζένιφερ Κρος και Αθηνά Παπαφωτίου μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τον σημερινό αγώνα, τους στόχους του Παναθηναϊκού στην εφετινή περίοδο και τον κόσμο της ομάδας.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 μεταρρυθμίσεις για καλύτερες παροχές υγείας
- Χρειαζόμαστε θεσμική ώθηση για τη δίκαιη αύξηση μισθών και διαθέσιμου εισοδήματος
- Γεύσεις και Μνήμες από την Άντζελα Γκερέκου, το dinner στην οικία Τσάκου-Κριθαριώτη, το party του StyleCycle στο ΕΜΣΤ, The Pop Up Project καλοκαιρινό event, «Il Giardino Segreto» στο ATRIUM
- Τι όπλα υπάρχουν στη βάση της Σούδας – Κινδυνεύει από πυραύλους του Ιράν;
