• Δελτία Τύπου

    Η DEMO ABBE συνεχίζει να στηρίζει την επιστημονική ιατρική κοινότητα

    • NewsRoom


    Η DEMO ΑΒΒΕ συμμετείχε στο Συνέδριο της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος, που έλαβε χώρα  την Παρασκευή, 6 και το Σάββατο, 7 Σεπτέμβριου 2019 στο Ναύπλιο και συνδιοργανώθηκε με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδαs, με τίτλο: «Εξελίξειs στην Παθολογία, -Στ’ Ανάπλι, η Παθολογία επικαιροποιεί τη Γνώση και συναντά την Ιστορία».

    Το συγκεκριμένο συνέδριο  συγκέντρωσε  το έντονο ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας, με την συμμετοχή πλήθους ακαδημαϊκών από το σύνολο των   Ιατρικών Σχολών της χώρας,  Διευθυντών από νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και έγκριτων ιατρών στο συγκεκριμένο θεραπευτικό πεδίο .

    Κατά την διάρκεια των εργασιών  του συνεδρίου, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην  Μη αλκοολική Λιπώδη νόσο του Ήπατος (NAFLD), στις αιτίες εμφάνισης της νόσου και στους τρόπους αντιμετώπισης της. Επίσης πραγματοποιήθηκε μία ανασκόπηση στα νεότερα φαρμακολογικά δεδομένα για την  λιπώδη διήθηση, ενώ αναφέρθηκαν τρόποι για  την υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας.

    Παρουσιάστηκαν πρόσφατες κλινικές μελέτες οι οποίες απέδειξαν την ευεργετική δράση ενός πατενταρισμένου εκχυλίσματος που περιέχει Ουρσολικό και Ολεανολικό οξύ, στο λιπώδες ήπαρ και στην υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας. Οι παραπάνω ιδιότητες του συνδυαζόμενες με την αποδεδειγμένη επιστημονικά δράση της Χολίνης συμβάλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στη υγεία του ήπατος.



    ΣΧΟΛΙΑ