ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βιομηχανία Φαρμάκων DΕΜΟ ΑΒΕΕ, έχοντας μακρά και επιτυχημένη παράδοση στη Ουρολογική Επιστημονική κοινότητα, στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου Διακομματικού Συνέδριου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, το οποίο και πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6-8 Ιουνίου στην Καλαμάτα, με την συνεργασία των τμημάτων Ουρεγενετικής Ουρολογίας, Ουροδυναμικης Νευρο-ουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας, Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας, και τέλος Ενδοουρολογίας-Λαπαροσκοπικης Χ/Ρ Ουρολογίας και Ουρολογικής Τεχνολογίας. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου οι ουρολόγοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθετήριο της εταιρείας και να ενημερωθούν για το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της στο χώρο της ουρολογίας.
Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ διαθέτει φαρμακευτικά σκευάσματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεραπειών στην ειδικότητα της ουρολογίας, όπως καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, ακράτεια και στυτική δυσλειτουργία, καθώς και το νέο συμπλήρωμα διατροφής με την εμπορική ονομασία ARRENPROST*.
Πρόκειται για έναν συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που συμβάλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος καθώς υποβοηθά τον οργανισμό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κατώτερου ουροποιητικού τα οποία σχετίζονται με την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.
Τέλος, η DΕΜΟ ΑΒΕΕ είχε έντονη παρουσία στο 11ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας στις 7 και 8 Ιουνίου, καθώς και στο 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με την συμμετοχή των Φαρμακευτικών συλλόγων Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, που πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, στις 8 και 9 Ιουνίου 2019.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρύθμιση δανείου και ευθύνη του εγγυητή: Πότε η τράπεζα μπορεί να στραφεί εναντίον του για ολόκληρο το χρέος
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Αυτά τα έργα θα αποσυμφορήσουν την Αττική – Τι θα γίνει με τον ΒΟΑΚ