• Δελτία Τύπου

    Διπλή διεθνής διάκριση για την Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία

    Παναγιώτης Μπερνίτσας

    Παναγιώτης Μπερνίτσας


    Δύο νέες σημαντικές διακρίσεις από τον έγκυρο, διεθνούς φήμης οργανισμό αξιολόγησης νομικών υπηρεσιών International Financial Law Review (IFLR), που βραβεύει την καινοτομία στις νομικές υπηρεσίες και κατατάσσει την εταιρεία για άλλη μία χρονιά στην κορυφή της ελληνικής νομικής αγοράς, έλαβε η Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία.

    Η εταιρεία αναδείχθηκε κορυφαία δικηγορική εταιρεία της χρονιάς (Greece Law Firm of the Year) και δικηγορική εταιρεία της χρονιάς στο Εταιρικό Δίκαιο στην Ελλάδα για το 2021 (Greece Corporate Firm of the Year).

    Το IFLR αναφέρει: «Η Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία βραβεύθηκε καθώς παρέχει σταθερά καινοτόμες και υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες και η τελευταία χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση». Στο πεδίο των τραπεζικών και εταιρικών συναλλαγών, η εταιρεία διεκπεραίωσε πρωτοπόρες συναλλαγές που χαρακτηρίζονται από το IFLR ορόσημο για την ελληνική αγορά και συχνά απαίτησαν την εφαρμογή νέων νομικών εργαλείων.

    Επτά φορές δικηγορική εταιρεία της χρονιάς

    Κατά την τελευταία δεκαετία η Μπερνίτσας έχει αναδειχθεί 7 φορές δικηγορική εταιρεία της χρονιάς από διεθνείς νομικούς οδηγούς (Chambers Europe Awards, IFLR Europe Awards) που αναγνωρίζουν την αξιοσημείωτη επίδοσή της στους ερευνώμενους κλάδους δικαίου, βάσει της πολυπλοκότητας, της καινοτομίας και του μεγέθους των υποθέσεων που έχει διεκπεραιώσει.

    Η σταθερή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί για την Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία αναπόσπαστο μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στα πλαίσια της οποίας προσέφερε το πασχαλινό γεύμα σε 1.000 άστεγους συνανθρώπους μας μέσω του Κ.Υ.Α.Δ.Α του Δήμου Αθηναίων.



    ΣΧΟΛΙΑ