Οι επιβλαβείς επιπτώσεις της ζάχαρης στην υγεία, αυξάνονται συνεχώς. Γι’ αυτό και όλο και περισσότεροι, προσπαθούν να την αποφύγουν κατά το μέγιστο δυνατό. Τα εμπορικά γλυκαντικά, περιέχουν επίσης διάφορα χημικά, τα οποία δεν είναι και τόσο “αθώα” για τον οργανισμό. Επομένως ποια μπορεί να είναι η λυση στο πρόβλημα; Η στροφή μας σε πιο φυσικές εναλλακτικές λύσεις. Μεταξύ των φυσικών γλυκαντικών, η ζάχαρη καρύδας έχει γίνει η πιο δημοφιλής.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξημένο μέρισμα μοιράζουν τα Πλαστικά Κρήτης
- Alfa Romeo: 115 χρόνια σπορ ιστορίες
- Τράπεζα Πειραιώς: Xρηματοδοτεί το πρώτο δεξαμενόπλοιο τύπου LR2 που αξιοποιεί την αιολική ενέργεια
- Υπουργείο Υγείας: Ετοιμάζει εφαρμοστικό πλαίσιο για πρωτογενή και δευτερογενή χρήση δεδομένων – Τι ανέφερε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
