ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όταν μεγαλώσει, είναι αποφασισμένη να αλλάξει τον κόσμο. Θέλει να εργαστεί στη NASA, να ταξιδέψει στο φεγγάρι, προκειμένου να βρει τρόπους να σώσει τον πλανήτη μας. Σήμερα, όμως, είναι μόλις 8 ετών και παλεύει ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Η Licypriya Kangujam από την Ινδία μας δίνει ελπίδα για το μέλλον.
Πρόκειται για μία από τις νεότερες ακτιβίστριες της ιστορίας. Ξεκίνησε να ασχολείται με την περιβαλλοντική κρίση το 2015 όταν, στα 4 της χρόνια, έζησε τους καταστροφικούς σεισμούς του Νεπάλ. Βοηθούσε τον πατέρα της να σώσει όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε, βλέποντας τα σπίτια γύρω της να γκρεμίζονται. Εννέα χιλιάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν τότε.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nintendo: Βουτιά 11% για τη μετοχή μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου
- Ford και Geely: Συζητούν πιθανή συνεργασία για κατασκευή αυτοκινήτων στην Ευρώπη
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει και τις 2.400, νέα υψηλά για ΜΟΗ, ΕΛΧΑ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, rotation στην Eurobank, focus στο Jumbo, πάνω από τα 45 η Metlen
- GSK: Κέρδη τριμήνου καλύτερα των εκτιμήσεων – Στήριγμα τα φάρμακα για HIV και άσθμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.