ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Σαρλίζ Θερόν, έχει αποδείξει πολλές φορές πως πραγματικός της στόχος, είναι η εξάλειψη της ανισότητας. Η βραβευμένη με Όσκαρ καλλιτέχνιδα και Πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, μίλησε στο Forbes για τα προβλήματα που έφερε η πανδημία τόσο στις γυναίκες, όσο και σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλυς Β. Χατζηιωάννου (Safe Bulkers): Από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στην Κύρια Αγορά της Euronext Athens – Η αγάπη για την ΑΕΚ και η πατριωτική στήριξη στην Κυπριακή σημαία
- Ιράν: Το μνημόνιο συναντίληψης με τις ΗΠΑ προβλέπει την αποδέσμευση ιρανικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 12 δισεκ. δολαρίων
- Αμαλία Κωστοπούλου – Jake Medwell: Όλα όσα έγιναν στον ονειρικό γάμο τους στο Κάστρο της Πύλου (φωτογραφίες + video)
- Ο Ουκρανός δισεκατομμυριούχος πίσω από τη Νιτσιάκος: Ποιος είναι ο Γιούρι Κοσιούκ και η MHP
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.