Ο καφές είναι απαραίτητος για πολλούς από εμάς. Δε γίνεται να ξεκινήσουμε τη μέρα μας χωρίς να πιούμε μία γουλιά – εκείνη την απολαυστική που θα μας γεμίσει ενέργεια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απολογία Ειρήνης Μουρτζούκου: «Έβαζαν τον Παναγιωτάκη στο πλυντήριο» – Τα στοιχεία που έδωσε στις Αρχές (Βίντεο)
- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει αίτημα για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές
- Υπουργείο Παιδείας: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαδικασίες εισαγωγής για Πειραματικά, Πρότυπα, Εκκλησιαστικά και ΔΗΜ.Ω.Σ.
- Ίλυδα: Αύξηση 16% στα καθαρά κέρδη το 2025 – Στα 6,26 εκατ. ευρώ τα EBITDA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.