ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης όταν ξέσπασε σε κλάματα, αναγνωρίζοντας ένα μεγάλο της λάθος. Η Πρωθυπουργός της Δανίας, Μέττε Φρετνέρικσεν, ζήτησε συγγνώμη για την απόφασή της να θανατωθούν εκατομμύρια βιζόν στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας. Φωτογραφίες που την απεικονίζουν να σκουπίζει τα δάκρυά της, έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.
«Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να ζητήσω συγγνώμη για το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη για αυτό, διότι διαπράχθηκαν σφάλματα», δήλωσε.
Διαβάστε περισσότερα στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»
- Β. Κικίλιας στην Υπουργική Συνδιάσκεψη για τους Ναυτικούς στη Λεμεσό: «Επενδύουμε 90 εκατ. ευρώ επιπλέον στη ναυτική εκπαίδευση – Ανοίγουμε τη ναυτιλία στη νέα γενιά»
- Η Γερμανία ετοιμάζεται για νέο δανεισμό 111 δισ. ευρώ το 2027 – Εισηγείται νέους φόρους σε ζάχαρη και πλαστικό
- Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Η δημοτικότητα του Τραμπ βυθίζεται σε νέο χαμηλό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.