ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαρία Παπατζίκου, Υπεύθυνη Ποιότητας του Ε.ΣΥ.Δ. εξελέγη Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ευρωπαϊκή Αναγνώριση των Φορέων Διαπίστευσης – EA MAC.
«Η Ελλάδα σημείωσε άλλη μία μεγάλη επιτυχία. Μετά από πρόταση δική μου και της ηγεσίας του ΕΣΥΔ, ένα άξιο και καταξιωμένο στέλεχος του ΕΣΥΔ, η κυρία Μαρία Παπατζίκου, εξελέγη Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαπίστευσης. Μία σπουδαία θέση, μέσα από την οποία θα μπορέσει να υπηρετήσει και τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη και την Ελλάδα. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Διαβάστε περισσότερα στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όσα θα πει ο Μητσοτάκης στον ΟΗΕ – Μήνυμα σε Τουρκία με έμφαση στο Διεθνές Δίκαιο – Τι θα πει για Κυπριακό και ΤΝ
- Trastor: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με δωρεάν διάθεση στον CEO 145.747 νέων μετοχών
- Πιερρακάκης για Millenium: Στόχος μας η Αθήνα να εξελιχθεί σε έναν ισχυρό ευρωπαϊκό κόμβο για επενδύσεις και διεθνές ταλέντο
- Κάρνεϊ: Εξέτασε το «ακραίο» σενάριο μιας αμερικανικής προσάρτησης του Καναδά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.