Άρθρο των New York Times, όμως, έφερε στο φως το «σκοτεινό» πρόσωπο του μεγαλύτερου site πορνό. Όχι μόνο για το ανάρμοστο περιεχόμενο, το οποίο προωθεί βίαιες και κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά και για τη συνεργασία της MindGeek, της μητρικής του εταιρείας, με την εταιρεία παραγωγής Girls Do Porn. Για την τελευταία, σαράντα γυναίκες κατέθεσαν μήνυση και απαιτούν από ένα εκατομμύριο δολάρια, υποστηρίζοντας πως έπεσαν θύματα trafficking.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σήμερα οι υπογραφές με Chevron- “Δένουν” σε κοινό ενεργειακό μέλλον Ελλάδα και ΗΠΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.