Άρθρο των New York Times, όμως, έφερε στο φως το «σκοτεινό» πρόσωπο του μεγαλύτερου site πορνό. Όχι μόνο για το ανάρμοστο περιεχόμενο, το οποίο προωθεί βίαιες και κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά και για τη συνεργασία της MindGeek, της μητρικής του εταιρείας, με την εταιρεία παραγωγής Girls Do Porn. Για την τελευταία, σαράντα γυναίκες κατέθεσαν μήνυση και απαιτούν από ένα εκατομμύριο δολάρια, υποστηρίζοντας πως έπεσαν θύματα trafficking.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Το αποτυχημένο έθνος του Ιράν θέλει να κάνει συμφωνία, γρήγορα και απεγνωσμένα
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας: «Αβάσιμοι ισχυρισμοί – Επιδείξτε σοβαρότητα»
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τους εταίρους της για να σταματήσουν οι επιθέσεις κατά της Ρωσίας
- Aktor: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως 10% του μετοχικού κεφαλαίου με ανώτατη τιμή τα 15 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.