ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιωάννα Δρέττα ως Διευθύνουσα Σύμβουλος του Marketing Greece έχει βάλει προσωπικό της στοίχημα την επανεκκίνηση του τουρισμού στην χώρα μας μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. Στη συνέντευξη μας αποτυπώνεται ο δυναμισμός και η ενέργεια που φέρνει στο τραπέζι.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΡΑΣ: Η καμπάνα 300.000€ σε Hellenic Train και ΟΣΕ για το συμβάν του 2024, ο ΟΣΕ σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» και οι επόμενες κινήσεις της ΗΤ
- 10 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια! Άλλη μια all in κίνηση Γιαννακόπουλου με την «αρπαγή» του Φρανσίσκο για τον Παναθηναϊκό
- Τρεις πυροσβέστες νεκροί. Πόσοι ακόμη για να αλλάξει κάτι;
- Voucher παιδικών σταθμών πάνω από 175.000 αιτήσεις – Λήγει στις 5 Αυγούστου η προθεσμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.