ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιδέα της χρήσης smartphones για τον εντοπισμό πιθανών καρκίνων του δέρματος υπάρχει παραπάνω από μια δεκαετία, αλλά μέχρι τώρα, η τεχνολογία δεν είχε προχωρήσει αρκετά.
Πρόσφατα, ωστόσο, οι ερευνητές του MIT και του Χάρβαρντ, ανέπτυξαν αλγόριθμους που μπορούν να ανιχνεύσουν καρκίνο του δέρματος με εκπληκτική ακρίβεια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ταλαντώσεις στις τιμές καθώς οι traders αξιολογούν τις δηλώσεις Τραμπ – Συνεχίζει την πτώση το φυσικό αέριο
- Νέα Αριστερά: Νέα Πρόεδρος της ΚΟ η Πέτη Πέρκα μετά την παραίτηση Χαρίτση
- Κομισιόν: Προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να προετοιμασθούν για «παρατεταμένη αναστάτωση» στις αγορές ενέργειας
- Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μεταβαίνει ο Νίκος Δένδιας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.