• Portraits.gr

    Οι Melinda Gates και MacKenzie Bezos διοργανώνουν διαγωνισμό για την ισότητα με έπαθλο 30 εκατομμυρίων

    • portraits


    Μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του κόσμου ενώνει τις δυνάμεις της με μία από τις πλουσιότερες, για τη διοργάνωση ενός διαγωνισμού που αποσκοπεί σ’ ένα μόνο πράγμα: Την ισότητα των φύλων. Ο λόγος για τις Melinda Gates και MacKenzie Bezos.

    Οι δυο τους ανακοίνωσαν την πρωτοβουλία τους με τίτλο Equality Can’t Wait (Η ισότητα δεν μπορεί να περιμένει), μέσω της εταιρείας της πρώτης, Pivotal Ventures. Ο διαγωνισμός θα σχεδιαστεί από το ίδρυμα Lever For Change και θα δώσει έπαθλο 30 εκατομμυρίων δολαρίων στους οργανισμούς (ή τις συμπράξεις οργανισμών) με το καλύτερο δεκαετές πλάνο για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ενίσχυση της επιρροής που ασκούν στις ΗΠΑ.

    «Όλοι θα βγουν κερδισμένοι, αν περιορίσουμε το χάσμα των φύλων. Η ιστορία μας διδάσκει ξανά και ξανά πως, όταν ακούγονται πολλές διαφορετικές φωνές στη λήψη αποφάσεων, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο», τόνισε η Bezos. «Είμαι ενθουσιασμένη που το Equality Can’t Wait θα διοχετεύσει όλη του την ενέργεια στις καινοτομίες που θα φέρουν θετική αλλαγή».

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr

     



    ΣΧΟΛΙΑ