Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε στις κατηγορίες για εκφοβισμό που δέχθηκε. Μετά από όσα κατήγγειλαν οι Ζέτα Δούκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και Κατερίνα Γερονικολού στο Instagram, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν ισχύει τίποτα. Υπογράμμισε, επίσης, πως έχει ήδη κινηθεί δικαστικά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lavipharm: Εμπιστεύεται την DIS για τον ψηφιακό μετασχηματισμό με Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management της Microsoft
- Γιώργος Προκοπίου: Τάνκερ της Dynacom προσέκρουσε σε ρωσικό τερματικό σταθμό πετρελαίου (video)
- Λίστα Έπσταϊν: Τραμπ, Γκέιτς, Καρντάσιαν, Στάρμερ – Στο φως 305 ονόματα διάσημων από τα αρχεία
- F1 δοκιμές εξέλιξης: Συμπεράσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.