Οι άντρες νιώθουν καλά όταν οι σύζυγοι τους έχουν έναν ικανοποιητικό μισθό, αλλά στην περίπτωση που κερδίζουν περισσότερο από το 40% του συνολικού εισοδήματος της οικογένειας, έχει διαπιστωθεί ότι αισθάνονται δυσφορία. Τα στοιχεία αυτά αποκάλυψε έρευνα που δημοσιεύθηκε στο “Δελτίο Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας”.
Οι παραδοσιακοί κανόνες για την ταυτότητα του φύλου, μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον καταμερισμό των εργασιών σε ένα νοικοκυριό. Το ερώτημά που προκύπτει είναι εάν υπάρχει σημαντική σχέση μεταξύ της ανδρικής ψυχολογικής δυσφορίας και του σχετικού εισοδήματος της συζύγου.
Διαβάστε περισσότερα στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Νέα πρόταση μνημονίου 14 σημείων – Και να μην συμφωνήσουν τώρα, τελικά θα συμφωνήσουν
- Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Αμμουδάρα
- CENTCOM: Αμερικανικό F-18 χτύπησε ιρανικό δεξαμενόπλοιο που παραβίασε τον αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στα γραφεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα – Παρόντες Νικόλας Πατέρας και Αθανάσιος Μαρτίνος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.