• Portraits.gr

    Συνέντευξη: H Ελένη Βαρβιτσιώτη και η Βικτωρία Δενδρινού μιλούν στο #portraitsgr μετά την υποψηφιότητά τους για διεθνές βραβείο

    • Κατερίνα Δαφέρμου


    Η Ελένη Βαρβιτσιώτη καταφτάνει στο Me του Κολωνακίου με το ποδήλατο φορώντας κατακόκκινο φουστανάκι (τέλειο κοντράστ με τα γαλανά, αστραποβόλα μάτια της) από την Πλάκα όπου κατοικεί. Η Βικτώρια Δενδρινού λίγο αργότερα, με άλλο στιλ, ιδιαίτερο και κομψό επίσης, από το πατρικό της στο Χαλάνδρι. Μοιάζουν εντελώς διαφορετικές αλλά συγκλίνουν σε ένα πρόδηλο χαρακτηριστικό: το πάθος τους για την επικαιρότητα. «Εγώ προσπαθώ να κάνω αποτοξίνωση» παρατηρεί η Ελένη η οποία βρίσκεται σε επαγγελματικό sabbatical εν αναμονή του νέου της βήματος. «Τον τελευταίο καιρό τα νέα μοιάζουν πολύ εγκληματικά», συμπληρώνει η Βικτώρια, που βρίσκεται στο ευρωπαϊκό γραφείο του Bloomberg στις Βρυξέλλες αλλά δουλεύει εξ αποστάσεως.

    Το ηλιόλουστο μεσημέρι της συγκεκριμένης συνομιλίας, αποπνέουν joie de vivre μακριά από τις ζοφερές ή βαρύγδουπες ειδήσεις. Έτσι μονομιάς, χωρίς small talk και αμηχανία, η συζήτηση τρέχει στον Μεγάλο περίπατο που μόλις έχει διασχίσει η Ελένη με το ποδήλατό της («ας του δώσουμε λίγο χρόνο, είμαστε τρομερά ανυπόμονοι δηλαδή») αλλά και στις τύψεις των μαμάδων όταν αφήνουν τα παιδιά τους μόνα για λόγους επαγγελματικούς ή για καθαρό pleasure (η κουβέντα θα καταλήξει στις εργαζόμενες γυναίκες).

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr  



    ΣΧΟΛΙΑ