• Portraits.gr

    Chen Dong: Η «σιδηρά κυρία» του AΔΜΗΕ σε μία αποκλειστική συνέντευξη

    • Μαρίνα Πρωτονοταρίου


    Από τις 25 Σεπτεμβρίου η κυρία Chen Dong είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, όπου συμμετέχει με 24% η κρατική εταιρεία ενέργειας της Κίνας State Grid.

    H κυρία Chen Dong παραβρέθηκε χθες στην εκδήλωση του ΑΔΜΗΕ για τα εγκαίνια της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης της Νάξου στο Σύστημα Υψηλής Τάσης και μίλησε αποκλειστικά στο #portraitsgr για το νέο της ρόλο, το πώς βρέθηκε σε αυτήν τη θέση και για το όνειρό της, να ολοκληρωθεί με επιτυχία και το ακόμη μεγαλύτερο και δύσκολο έργο της διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής. Σε αυτή την πρώτη της συνέντευξη στην Ελλάδα η κυρία Dong μιλάει με ενθουσιασμό για το σημαντικό έργο που έχει έρθει να υποστηρίξει, τη Διασύνδεση Κρήτης-Αττικής, και κερδίζει τις εντυπώσεις με την απλότητα και τη γλυκύτητά της.

    Η «σιδηρά κυρία» των ηλεκτρικών διασυνδέσεων είναι μια εξαιρετική επιστήμονας σε ένα ανερχόμενο κλάδο σε όλο τον κόσμο, στον οποίο έχει πλούσια εμπειρία και σπάνιες και εξειδικευμένες γνώσεις.

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ