• Portraits.gr

    Bill Clinton κατά Donald Trump – “Επικρατεί μόνο χάος”

    • portraits


    Σήμερα το πρωί (ώρες Ελλάδος), ο Joe Biden έλαβε και επίσημα το χρίσμα από τους Δημοκρατικούς και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να κερδίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής συγκεντρώνει στο πρόσωπο του ποσοστό 50%, 9 μονάδες μπροστά από το 41% του Donald Trump. Επιπλέον το τελευταίο διάστημα, διάσημα πρόσωπα από το πολιτικό και καλλιτεχνικό στερέωμα, τάσσονται ανοιχτά κατά του Trump, τη στιγμή που ήδη επικρατεί ένα γενικό κλίμα δυσαρέσκειας του κόσμου απέναντι του.

    Η Michelle Obama προτρέπει τον κόσμο και ειδικά τους νέους να ψηφίσουν μέσα από τις δράσεις του οργανισμού της «When We All Vote». Την περασμένη Δευτέρα μάλιστα, σε λόγο που εκφώνησε στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών έριξε βολές κατά του Trump λέγοντας: «Έχει κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του».

    Πρόσφατα, την αγανάκτηση της απέναντι του, εξέφρασε και η Sharon Stone κατηγορώντας τον δημόσια ότι ευθύνεται για το θάνατο χιλιάδων Αμερικανών από τον κορονοϊό. Με αφορμή τη σοβαρή κατάσταση της αδερφής της που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, η ηθοποιός απευθύνθηκε στον κόσμο προτρέποντας τον να ψηφίσει τον Βiden λέγοντας χαρακτηριστικά «Ψηφίστε για να ζήσετε».

    Σειρά τώρα, παίρνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει την πεντάλεπτη ομιλία του στο εικονικό Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, για να κάνει μία αυστηρή κριτική, στον τρόπο που χειρίζεται την πανδημία ο Donald Trump, όσον αφορά την υγειονομική και οικονομική κρίση που έχει προκύψει.

    Ως πρώην πρόεδρος, ο Clinton έχει καταργήσει δημόσια την προσωπική του κριτική για τον Trump. Αυτή η φορά όμως θα είναι διαφορετική, καθώς θα απαλλαγεί από το πρωτόκολλο «one-president-at-a-time», που αποκλείει την άμεση και συνεχή κριτική από έναν προκάτοχο του.

    Ο ίδιος θα αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: «Ο Donald Trump λέει ότι κυβερνούμε τον κόσμο. Λοιπόν, είμαστε η μόνη μεγάλη βιομηχανική οικονομία που έχει το τριπλάσιο ποσοστό ανεργίας. Σε μια εποχή όπως αυτή, το οβάλ γραφείο, θα πρέπει να είναι κέντρο εντολών. Αντ ‘αυτού, είναι ένα κέντρο καταιγίδας. Επικρατεί μόνο χάος».

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ