• Portraits.gr

    Αλεξία Μπρη (L’Oréal): Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι αντίληψης της ομορφιάς όσο και άνθρωποι στη γη

    • Mαρίνα Πρωτονοταρίου


    Μέχρι το 2025, όλες οι εγκαταστάσεις της L’Oréal θα έχουν επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα, μέσα από τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και τη χρήση 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέχρι το 2030, το 100% των πλαστικών που χρησιμοποιούνται στις συσκευασίες των προϊόντων μας θα προέρχονται είτε από ανακυκλωμένες πηγές είτε από πηγές βιολογικής προέλευσης. Μέχρι το 2030, η L’Oréal θα μειώσει κατά 50% ανά τελικό προϊόν, σε σύγκριση με το 2016, το συνολικές εκπομπές της σε αέρια του θερμοκηπίου. Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα θα διαθέσουμε 150 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση επειγόντων κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

    Η Αλεξία Μπρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της L’ORÉAL HELLAS, παρουσιάζει στο #portraitsgr τους νέους στόχους και τις νέες δεσμεύσεις, της ηγετικής εταιρείας, που αφοσιώνεται περισσότερο από ποτέ στο περιβάλλον και την κοινωνία με στόχο να αποτελέσει καταλύτη αλλαγής.

    Για την κυρία Μπρη η ισότητα αποτελεί στρατηγικό μοχλό ανάπτυξης και επιδόσεων και τονίζει ότι οι ετερογενείς ομάδες είναι πιο επιτυχημένες. Όπως εξηγεί παρά τις διακρίσεις της L’Oréal παγκοσμίως “όσο συνεχίζουν να υπάρχουν ανισότητες στον κόσμο, δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να αλλάξουμε το status quo”.

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ