• Portraits.gr

    Aυτά είναι τα καλύτερα φυσικά υποκατάστατα αλατιού

    • portraits


    Το αλάτι μπορεί να δίνει περισσότερη γεύση στο φαγητό, όμως μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Ο κίνδυνος για αυξημένη αρτηριακή πίεση γίνεται μεγαλύτερος, επομένως τόσο οι γιατροί, όσο και οι διατροφολόγοι, συνιστούν σε όλους να ελέγχουν την ποσότητα που προσθέτουν στα γεύματα τους.

    Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, με φυσικά τρόφιμα που δίνουν γεύση στο πιάτο, χωρίς να λαμβάνετε επιπλέον νάτριο.

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ