ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άδωνις Γεωργιάδης: Μπλόκο σε ακτιβιστές που ήθελαν να μπουν στο Παίδων – «Τα νοσοκομεία δεν είναι χώρος για πολιτικό σόου»
Μεγάλα, εντυπωσιακά έργα που θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν τον τουρισμό και το κύρος μίας περιοχής, πραγματοποιούνται δίχως κανένα σεβασμό προς τους κατοίκους της και το περιβάλλον. Τα παρακάτω πολλά υποσχόμενα projects είτε ξεκίνησαν και μπήκαν σε παύση, είτε ακυρώθηκαν, είτε παρέμειναν ιδέες. Κι αυτό γιατί ακτιβιστές από ολόκληρο τον κόσμο έδωσαν το δικό τους αγώνα, έβαλαν τον πλανήτη πρώτο και δικαιώθηκαν.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.