Πολιτισμός

Συγκίνηση: Η φωνή του Μητροπάνου «ζωντάνεψε» για το τραγούδι «Μια Θεσσαλονίκη»

  • NewsRoom
Ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος

Ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος


Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η… φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου που «ζωντάνεψε» με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και να τραγουδήσει το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η θρυλική φωνή του Μητροπανου, ζωντάνεψε λοιπόν για χάρη του νέου τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Μια Θεσσαλονίκη», το οποίο ακούσατε ζωντανά για πρώτη φορά μέσα από το MEGA και στο «Σπίτι με το MEGA» on tour.

Το «Μια Θεσσαλονίκη», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με την εξαιρετική ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με λόγια καρδιάς, μας ταξιδεύει στην αυθεντική κι αξεπέραστη γοητεία της «νύμφης του Θερμαϊκού», που με τα ιδιαίτερα τοπόσημα, τα χαρακτηριστικά και τους ανθρώπους της «μαγεύει» αμέσως τον καθένα.

Το «Μια Θεσσαλονίκη» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό live, σε μια μεγάλη συναυλία της ΤΕΧΑΝ στη Θεσσαλονίκη για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών.

 

@ellinikaaitragoudia

Δημήτρης Μητροπάνος – Μια Θεσσαλονίκη (AI Cover) #dimitrismitropanos #aimitropanos #miathesaloniki #aidimitrismitropanos

♬ πρωτότυπος ήχος – ♫Ελληνικά AI Τραγούδια♫ – ♫Ελληνικά AI Τραγούδια♫

 

Στο άκουσμα αυτού του τραγουδιού πολλοί ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν ότι αυτό το τραγούδι «πήγαινε» στον Δημήτρη Μητροπάνο.

Έτσι ένας Έλληνας TikToker χρησιμοποίησε την τεχνολογία και συγκεκριμένα τηντεχνητή νοημοσύνη για να «ζωντάνεψε» τη φωνή του Μητροπάνου. Το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό.

Το συγκεκριμένο κλιπ συγκέντρωσε πολύ γρήγορα χιλιάδες προβολές στο TikTok και στα σχόλια έγινε χαμός. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στον Δημήτρη Μητροπάνο. Και η αλήθεια είναι ότι το τραγούδι για τη Θεσσαλονίκη «απογειώθηκε» με τη φωνή του σπουδαίου καλλιτέχνη που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

 

Διαβάστε επίσης:

 ΣΧΟΛΙΑ