• Πολιτισμός

    Μόνικα Μπελούτσι: Πραγματικά εδώ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο


    Αυτή τη φορά θα έρθει πραγματικά: Η Μόνικα Μπελούτσι καταφτάνει στο Ηρώδειο για το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» που σκηνοθετεί ο Τομ Βολφ.

    Η σαγηνευτική ντάμα της μεγάλης οθόνης, ενσαρκώνει την κορυφαία ντίβα σοπράνο όλων των εποχών, Μαρία. Και μία ιδιαίτερα βασανισμένη ψυχή, που έφυγε τόσο πρόωρα…

    Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τραγικά οι διάφορες προσωπικές επιστολές και ημερολόγιά της, που διάφοροι βιογράφοι της ανακαλύπτουν και δημοσιεύουν. Σε αυτές βασίζεται η βιογραφική παράσταση. Η ζωή της ένα πραγματικό μελόδραμα, που η ίδια τραγούδησε επί σκηνής.

    Η εταιρεία Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου καλεί τους κατόχους εισιτηρίων για τις περσινές παραστάσεις να αλλάξουν το εισιτήριο τους εξασφαλίζοντας έτσι την ίδια θέση σε αντίστοιχες ημερομηνίες της φετινής παράστασης. Ή, εναλλακτικά, να χρησιμοποιήσουν το voucher που έχουν ήδη στα χέρια τους κατά προτεραιότητα.

    Αν έως τις 31 Μαΐου δεν έχουν δηλώσει την επιλογή τους, από την 1η Ιουνίου οι θέσεις τους θα αποδεσμευτούν και θα διατεθούν προς πώληση σε νέους θεατές.

    Πέρσι πουλήθηκαν όλα τα εισητήρια για την παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» με τη Μόνικα Μπελούτσι, που όμως αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας.

    Πληροφορίες

    «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» με την Μόνικα Μπελούτσι
    Σκηνοθεσία Τομ Βολφ
    21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021
    Ηρώδειο



    ΣΧΟΛΙΑ