ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ενας πραγματικός πρωτοπόρος της μόδας, ένας πραγματικός φίλος». Αυτά γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, εκφράζοντας τη θλίψη της για την απώλεια του Πιερ Καρντέν.
Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», η ίδια είχε γνωρίσει τον σπουδαίο σχεδιαστή στο πλαίσιο της UNESCO, όπου ήταν και αυτός Πρέσβης Καλής Θελήσεως και έκτοτε ανέπτυξαν μία διαχρονική φιλία.
Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης έχει ως εξής:
«Ένας πραγματικός πρωτοπόρος της μόδας, ένα πνεύμα ανήσυχο, διορατικό και δημιουργικό, αλλά πάνω από όλα ένας πραγματικός φίλος, ο Pierre Cardin έφυγε από τη ζωή. Είχα την τιμή να τον γνωρίσω στο πλαίσιο της UNESCO όπου ήταν και αυτός Πρέσβης Καλής Θελήσεως, και να αναπτύξουμε μια διαχρονική φιλία. Αγωνιζόταν με πάθος για όσα πίστευε, ανοίγοντας δρόμους για το αύριο. Τον αποχαιρετώ με μεγάλη θλίψη με μια από τις κοινές μας φωτογραφίες, μαζί με τον Gregory Peck με τη σύζυγό του και την Monique Raimond από μια αξέχαστη βραδιά, τη Συναυλία της Ειρήνης που έγινε στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, 29 Δεκεμβρίου 2020».
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Pierre Cardin
Πιέρ Καρντέν: «Γεννήθηκα καλλιτέχνης, αλλά είμαι επιχειρηματίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Lidl Ελλάς φέρνει τα πιο Μαγευστικά Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας με τη Lidl Food Academy on the go
- Eurobank: Πράσινο φως από ΓΣ στην απορρόφηση της Eurobank Holding
- Μετρό: Κυκλοφορία της Γραμμής 3 μόνο στο τμήμα Δημοτικό Θέατρο – Εθνική Άμυνα λόγω διακοπής ρεύματος
- Μπέσεντ: Οι προέδροι των περιφερειακών τραπεζών της Fed πρέπει να ζουν στις περιοχές τους πριν τον διορισμό