• Πολιτισμός

    Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε ανάρτησή της για τον θάνατο του Πιερ Καρντέν

    • NewsRoom

    Η Μαριάνα Βαρδινογιάννη με τον Πιερ Καρντέν, τον Γκρέκορι Πεκ και τη σύζυγό του Μονίκ Ρεϊμόν


    «Ενας πραγματικός πρωτοπόρος της μόδας, ένας πραγματικός φίλος». Αυτά γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, εκφράζοντας τη θλίψη της για την απώλεια του Πιερ Καρντέν.

    Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», η ίδια είχε γνωρίσει τον σπουδαίο σχεδιαστή στο πλαίσιο της UNESCO, όπου ήταν και αυτός Πρέσβης Καλής Θελήσεως και έκτοτε ανέπτυξαν μία διαχρονική φιλία.

    Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης έχει ως εξής:

    «Ένας πραγματικός πρωτοπόρος της μόδας, ένα πνεύμα ανήσυχο, διορατικό και δημιουργικό, αλλά πάνω από όλα ένας πραγματικός φίλος, ο Pierre Cardin έφυγε από τη ζωή. Είχα την τιμή να τον γνωρίσω στο πλαίσιο της UNESCO όπου ήταν και αυτός Πρέσβης Καλής Θελήσεως, και να αναπτύξουμε μια διαχρονική φιλία. Αγωνιζόταν με πάθος για όσα πίστευε, ανοίγοντας δρόμους για το αύριο. Τον αποχαιρετώ με μεγάλη θλίψη με μια από τις κοινές μας φωτογραφίες, μαζί με τον Gregory Peck με τη σύζυγό του και την Monique Raimond από μια αξέχαστη βραδιά, τη Συναυλία της Ειρήνης που έγινε στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, 29 Δεκεμβρίου 2020».

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Pierre Cardin

    Πιέρ Καρντέν: «Γεννήθηκα καλλιτέχνης, αλλά είμαι επιχειρηματίας»



    ΣΧΟΛΙΑ