Θύμα επίθεσης έπεσε όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ FM Άρης Ασβεστάς.
Όπως μεταδίδει ο skai. gr χθες, λίγο μετά το πέρας της ραδιοφωνικής του εκπομπής,δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο και με γροθιές του προκάλεσαν κάταγμα στη μύτη. Ο ίδιος φέρει επίσης και άλλα θλαστικά τραύματα.
Ο Άρης Ασβεστάς που έχει δεχτεί ξανά επίθεση στο παρελθόν, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.
Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο λιτοδίαιτος δισεκατομμυριούχος που κουρευόταν μόνος του έφυγε από τη ζωή στα 91 του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε τράπεζα στη Λ. Αλεξάνδρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν στη Γενεύη – «Σημαντική πρόοδος» λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Reuters: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν την πώληση περιουσιακών στοιχείων της Lukoil για να πιέσουν τη Μόσχα
- Χαλκιδική: Ανθρώπινα μέλη εντοπίστηκαν σε χωράφι στο Πευκοχώρι
- Χίλαρι Κλίντον: «Δεν θυμάται» να συνάντησε ποτέ τον Τζέφρι Έπσταϊν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.