ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Τσίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 47 ετών. Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης στο TheTOC και στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Έθνος».
Η κηδεία του δημοσιογράφου θα γίνει τη Δευτέρα (29/01/2018) στις 15:00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε τράπεζα στη Λ. Αλεξάνδρας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απώλεια για τον χώρο των Γραμμάτων: «Έφυγε» ο μεταφραστής και δοκιμιογράφος Άρης Μπερλής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Σπάρτη: 49χρονος μαχαίρωσε στην καρδιά 51χρονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Daily Mail: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ μεταφέρθηκε για χειρουργείο στη Μόσχα, επικαλούμενη κουβεϊτιανά ΜΜΕ
- Νετανιάχου: Χλευάζει ψευδείς ειδήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρουν ότι είναι νεκρός
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Τα αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης «σύντομα θα αρχίσουν να ρέουν»
- Αναλυτές για Aegean Airlines: Δυνατές επιδόσεις και ανθεκτικότητα παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.